Všetko o zubnom implantáte
Ahojte. Mate niekto zubny implantat? Zaujima ma ako dlho od A po Z to trva? Dalej aky dovod ste mali na to si ho dat ? No a cca cena (samozrejme)😊
Mam problem s 2 zubami ktore si chcem dat vytrhnut a uvazujem nad implantatom. Bolo by to riesenie? Dakujem za skusenosti🍀
dievcata boli to zavedenie srouby? ja mam strasny stres ale zub sa mi polamal, kedze je to stvorka tak to dost vidno aby som chodila strbava. Naozaj to navrtanie neboli?
dievcata boli to zavedenie srouby? ja mam strasny stres ale zub sa mi polamal, kedze je to stvorka tak to dost vidno aby som chodila strbava. Naozaj to navrtanie neboli?
@anonym_ff56e1 nie, vôbec to neboli
@anonym_ff56e1 neboli. Vsetko mas umrtvene predsa
@anonym_ff56e1 neboli. Vsetko mas umrtvene predsa
@greta2017 dakujem lebo sestra spominala ze kost sa umrtvit neda a ona citila ked jej to navrtaval, moj zubar tvrdi ze to neboli tak uz som zmagorena

Ak mozem pridam sa kedze to uz mam za sebou. Minuly rok zaciatkom marca mi urobili CT chrupu, rozrezal dasno, urobil dieru a vsetko co bolo treba vo vnutri nasledne zasil, cakali sme 3mesiace a v juni mi zas narezal dasno a dal tam zas nieco a tiez sil ale uz nie ze zasil ale okolo toho "zelezneho" co mi tam dal. A po 2 tyzdnoch mi nasadel samotny zub/korunku.
Vsetko trvalo cca 15-20min (kazda navsteva) mam vsetko aj pofotene😁 ako som odchadzala z kazdej navstevy ze ako to tam v ustach vyzeralo
@greta2017 prosim, kolko ta to vyslo? V NR mam nacenene 1700 eur, implantat, korunka, vsetko okolo