Vyfajčila som veľa cigariet a bolí ma hrdlo
Ahoj, pred 3ma dňami som vyfajčila dosť cigariet, a odvtedy ma bolí hrdlo každý deň viac a viac. A dnes je to na nevydrzanie, mám už aj teplotu 37,6 citim sa ako chora a stoji mi to na hrudniku, akokeby v prieduskach. Co mam robit? ☹
tak prinajhorsom rakovina pluc.. ☹
Prepac, ale "zapalit si" 🙄
@janinah
@stastnevydatam
@lubiku opat inteligentne odpoveda, nic ine som ani necakala...
Ale teraz naozaj nechcete odpovedať nemusíte,ale urážať?Tak si radšej do jazyka zahryznem.....
v prvom rade teraz nefajcit,kloktat salviou, pit prieduskovy caj,
kloktat salviou, pit zazvorovy caj s medom a citronom a zvlhcovat vzduch...a fajcenie vynechaj na par dni urcite...skore uzdravenie
@ricola keby sa toto pytalo 12 rocne dieta (teda tie cigarety by malo vynechat, ale vieme ako to s pubetrakmi je) tak pochopim, ale dospela zena polozi takuto otazku!!! Kristejezisi, mas prvy krat bolest hrdla a teplotu od kedy vnimas? Key si sa hlbsie zamyslela a pospominala, tak by si mozno zistila, ze tekutiny, vitaminy a postel... Asi tak to zvykla riesit tvoja mama ked si bola mala. Ani s obrovskym pokrokom mediciny sa na liecenie lahkych prechladnuti nepouziva nic ine. Takze Tekutiny, vitaminy a postel...
Tak ako ti radia kočky.. skús to mliečko a čaje. Lieč to ako chorobu.. resp. začínajúcu chorobu hrdla. Hádam pomôže. držím palce. A vy baby.. ozaj trápne odpovede 😠 nepochopím, prečo sa jednoducho nezdržíte.. sa musíte za každú cenu vyjadriť aj keď do toho h..no vidíte.. A čo tak fajčí. Jej vec. Akým právom to tu vy idete riešiť. Strážte si svoje hrnce a do jej nepozerajte. 😉

lieč sa 😉