Vyliečili vám závraty?
Zdravim. Komu vyliecili zavraty? Uz som zufala, beriem dva mesiace lieky na neurovaskularny konflikt s 8hlavovym nervom( rovnovazny)...no zatial ziaden posun k lepsiemu. Vraj liecba je dlhodoba. Dakujem za kazdu skusenost. Da sa tento problem vyliecit? Dakujem
@katuskamala1 mam to 5 rokov. Mnozstvo vysetreni: mr krcnej, ct, usny, neurolog, ...je toho vela, kedze pricinou zavratou moze byt naozaj vela
@katuskamala1 * zavratov
@palicka ako ste na tom s odstupom casu? Nejaka zmena? Zlepsenie? Dakujem
@katuskamala1 väčšinou to byva chrbtica, takže neurológ MRI, rehabilitačný lekár a rehabilitácie....ORL kryštáliky vo vnútornom uchu,
anemia?máš občasné závraty či pri určitom pohybe?očné vyšetrenie, aj psychika úzkosť stres...
@luccija zavraty mavam len tak, pride odide, ci soferujem,ci kukam do pc, ci sa s niekym rozpravam.. zahmlene videnie,zavraty. Ako som zacala pracovat po rd. Ale nemam fyzicku pracu ani cisto na pc,ani cisto sedavu..
@katuskamala1 som na tom.velmi.podobne. Nemam pocit, ze sa to viaze k činnosti, polohe..u mna je skor podozrenie na ucho
@palicka preco ucho,
@adulienka11111 aj ja mám stredné ucho ale betahistin mi pomáha
@lucia851 mozno ho treba brat dlhsie, kym zaberie... Vy ste ho brali ako dlho ked ste uz citili, ze pomaha?
@lucia851 ja mam problem so strednym uchom taky, ze mam neurovaskularny konflikt, to znamena ze sa mi dotyka spolu cieva a 8 hlavovy nerv( usny nerv).. vy mate mozno iny problem s uchom🤷
@adulienka11111 ja asi 4 týždne
@adulienka11111 ja mám len nerovnovahu
@lucia851 ok. Dakujem.za odpoved
@katuskamala1 v uchu sú také kryštáliky a tie, keď sa posunú máš závraty.Rehabilitacny spraví taký manéver a potom treba doma cvičiť.Mojej kamarátky mama s tým teraz ležala v nemocnici hneď ako jej to spravili bolo lepšie plus infúzie a nesmie spat na jednej strane a musí cvičiť čo jej dali cviky.Ale to boli nonstop celý deň závraty nevedela ani sedieť sa zľakli či nemá CMP.
To, čo píšeš mávam pri otočeni hlavy, ale viem, že mám zlú krčnú je to len pár sekúnd, ale neprijemne

Zienky prosim vas akeho lekara mam navstivit a ake vysetrenia absolvovat aby som zistila co je pricinov zavratov?mavam to uz asi 2m a som u toho na prasky...dakujem.