icon

Vypadávanie vlasov po pôrode a prekonaní Covidu-19

denysa2021
29. mar 2022

Ahojte žienky,mám na vás otázku.Jsem půl roku po pôrode a 2 měsíce mám po kovide. Az teď my hrozně začaly padat vlasy.Dala jsem se ostříhat.Myslela jsem si že to bude lepší,ale není používam 14 dní šampon revalid.Doporucite my nějaké vitamíny co zabírají rychleji.Dekuji za vaše rady

nika_val
29. mar 2022

Rychlo ti nezaberie nič ani vitamíny, ani kozmetika všetko treba používať dlhšiu domu min 1 mesiac ale najlepšie aspoň 3 mesiace.
Vitamíny môžeš skúsit: biosil, vlasové hnojivo, venira, zinok forte
Kozmetika nestačí len šampon ale najlepšie je nejake nezmývatelne sérum do vlasov (viem že napr vlasové hnojivo má také ale aj kooopec inych značiek)
Môžeš začať užívať kolagén aj to môže všetko toto podporiť 🙂

luccija
29. mar 2022

@denysa2021 môžeš byť aj anemicka, a užívaj zinok, b vitaminy.Aj po Covide aj po pôrode to je bezne

amelie2017
29. mar 2022

Ja som pouzivala viacero vitaminov, ale vypadavanie preslo (este nie uplne) po 3 mesiacoch. To by preslo aj bez vitaminov. Mne padali extremne. Ani po 1. porode mi tak nepadali. Ale uz rastu nove. Vyskusaj ten biosil.

zuzka1_zuzka1
29. mar 2022

Ja som zvýšila zinok a mne velmi pomohlo tonikum z LR, náhodou mi to vyskočilo kdesi a už som zo zúfalstva skúsila. Fakt najlepšia kúpa tej doby 🙂