icon

Výpadky pamäte po užití Stilnoxu. Aké máte skúsenosti?

3. sep 2026

Po náročnom stresujucom období som sa v pondelok totálne psychicky zrútila, všetko na mňa doľahlo, celá som sa sa triasla, tak som si v zufalstve dala o pol druhej 2 tabletky 10 mg Stilnoxu, aby som zaspala a bola ráno svieža keď pôjdeme s prváčikom do školy...
O 7 som vyskočila na budík, robila čo treba, skladala sušičku, maľovala sa, chystala deti...cítila som veľkú únavu, ale neprikladala som tomu taký význam, mávam také rána bežné...
Avšak s hrôzou som zistila, že ja mam.vyoadky pamäte z toho doobedia....strašne si to vyčítam, čo som spravila, ale netušila som že ma to tak odpáli...
To som ešte šoférovala a celé doobedie vybavovala nákupy školských potrieb.
Cítim sa hrozne, keď si uvedomím, čo som mohla spôsobiť...staršia dcéra ani muž si nevšimli na mne nič divné, vraj som normálne rozprávala, nezajakavala sa, len mám teda okno...potom som čítala, že treba späť aspoň 7 hodín a na hlúpa som si v zufalstve dala dve dávky a spala iba 5 hodín.
Mávate niekto také šťavy aj keď sa vyspíte tých 7-8 hodín?
Ach dosť si to vyčítam a ďakujem, že sa nič nestalo 🙏

anonym_4b8af7
3. sep 2026

20 mg stilnoxu?? Takú dávku nesmieš užívať

billy_jean
3. sep 2026

Už 10 mg je veľa. Dáva sa na začiatku pol tbl na spanie - teda 5 mg. Ty si sa legitímne zdrogovala. Je to hypnotikum. A áno, tie výpadky pamäte sú ešte to lepšie...

autor
3. sep 2026
@billy_jean

Už 10 mg je veľa. Dáva sa na začiatku pol tbl na spanie - teda 5 mg. Ty si sa legitímne zdrogovala. Je to hypnotikum. A áno, tie výpadky pamäte sú ešte to lepšie...

@anonym_4b8af7
@billy_jean dievčatá ja som v zufalstve vylupla dve naraz, že nech rýchlo zaspím, nevedela som že to má také grády...leták som neštudovala...bože som ja úplne hlúpa...ešteže sa nič nestalo 🙏
Vy máte s ním skúsenosť? Nebyvate ráno otapnute?

anonym_d65c0f
3. sep 2026

Mas deti, zodpovednosť a hlavne ponaučenie
Problémy rieš inak ako samoordinovanim si liekov lebo to je cesta do pekla
Držím palce

billy_jean
3. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_4b8af7
@billy_jean dievčatá ja som v zufalstve vylupla dve naraz, že nech rýchlo zaspím, nevedela som že to má také grády...leták som neštudovala...bože som ja úplne hlúpa...ešteže sa nič nestalo 🙏

@anonym_autor nie nemám s tým skúsenosť. Videla som, čo človek dokázal urobi pod 10 mg stillnoxu. Čiže tento liek za mňa nikdy nie.

autor
3. sep 2026
@anonym_d65c0f

Mas deti, zodpovednosť a hlavne ponaučenie
Problémy rieš inak ako samoordinovanim si liekov lebo to je cesta do pekla
Držím palce

@anonym_d65c0f ďakujem za milé slová ❤️ už to riešim, lebo sama to nedavam uz

autor
3. sep 2026
@billy_jean

@anonym_autor nie nemám s tým skúsenosť. Videla som, čo človek dokázal urobi pod 10 mg stillnoxu. Čiže tento liek za mňa nikdy nie.

@billy_jean môžeš prosím napísať čo konkrétne robil? Aký to malo vplyv na neho? Dakujem

anonym_d65c0f
3. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor 🫂🍀

anonym_4b8af7
3. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_4b8af7

@anonym_autor ja som užívala stilnox roky ale polka mi stačila a spala som jak zabitá a nie takéto stavy som po nej nemala

anonym_b7ce80
3. sep 2026
@anonym_autor

@billy_jean môžeš prosím napísať čo konkrétne robil? Aký to malo vplyv na neho? Dakujem

@anonym_autor
Na mna nema ziaden ,ale ja som "vynimka" uzivam ho vyse 10 rokov, ale nikdy 2, aj dnes som si o polnoci dala polku a 4 rano druhu polku.

billy_jean
3. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor jeden človek sadol do auta a išiel v noci mimo, a vôbec si to nepamätal, totálna amnézia. Druhý človek/žena - mala halucinácie, nespoznávala miesto, kde sa nachádzala, podlaha sa jej pred očami dvíhala, videla lietať po byte bosorky. Tak som volala RZP - žiadna CMP - Stillnox. Inak prešlo to tak do hodiny a pol od užitia.

anonym_1d5a4d
3. sep 2026

to sa cudujes, ze po 2 tabletach!!! stilnoxu si resetovana? To by bol kazdy. Nebala si sa, ked si zodpovedna za deti?

anonym_78a263
3. sep 2026
@anonym_1d5a4d

to sa cudujes, ze po 2 tabletach!!! stilnoxu si resetovana? To by bol kazdy. Nebala si sa, ked si zodpovedna za deti?

@anonym_1d5a4d
Co je zaujmave su aj opacne studie
Áno — existuje konkrétna štúdia/prípad týkajúci sa podávania vysokej dávky Stilnoxu (zolpidemu) pacientke s ťažkým poškodením mozgu.
​Najrelevantnejšou správou je práca autorov Calabrò a kol. 52-ročná žena sa po zástave srdca nachádzala 3 roky v perzistentnom vegetatívnom stave. Výskumníci jej postupne zvyšovali dávku zolpidemu:
​10 mg: malá alebo žiadna jasná reakcia
​20 mg: jasné zlepšenie uvedomovania si a bdelosti
​30 mg: ďalšie zlepšenie, pričom jej skóre na škále Coma Recovery Scale vzrástlo zo 7 na 13
​Dávka 30 mg sa podávala približne 3 týždne a v správe sa uvádza, že u tejto konkrétnej pacientky sa nevyskytli žiadne významné vedľajšie účinky.

anonym_f550f2
3. sep 2026

mne tie hypnotika sposobovali nocnu zmatenost, presla som pred rokmi na Herodorm

anonym_1d5a4d
3. sep 2026
@anonym_78a263

@anonym_1d5a4d
Co je zaujmave su aj opacne studie
Áno — existuje konkrétna štúdia/prípad týkajúci sa podávania vysokej dávky Stilnoxu (zolpidemu) pacientke s ťažkým poškodením mozgu.
​Najrelevantnejšou správou je práca autorov Calabrò a kol. 52-ročná žena sa po zástave srdca nachádzala 3 roky v perzistentnom vegetatívnom stave. Výskumníci jej postupne zvyšovali dávku zolpidemu:
​10 mg: malá alebo žiadna jasná reakcia
​20 mg: jasné zlepšenie uvedomovania si a bdelosti
​30 mg: ďalšie zlepšenie, pričom jej skóre na škále Coma Recovery Scale vzrástlo zo 7 na 13
​Dávka 30 mg sa podávala približne 3 týždne a v správe sa uvádza, že u tejto konkrétnej pacientky sa nevyskytli žiadne významné vedľajšie účinky.

@anonym_78a263 autorka nie je v kome. Po 1 tablete ta vypne, nieze po 2. A este sa cudovat.

anonym_78a263
3. sep 2026
@anonym_f550f2

mne tie hypnotika sposobovali nocnu zmatenost, presla som pred rokmi na Herodorm

@anonym_f550f2
Herodorm (cinolazepam) má vyššiu pravdepodobnosť než Stilnox, že sa po ňom budete nasledujúce ráno cítiť „otrávene“ , ťažko alebo otapene, pretože jeho tlmiaci účinok môže pretrvávať až do rána.

micusa2222
3. sep 2026

@anonym_autor lieky na spanie vždy treba užiť do 22:00 a potom je to OK...akonáhle sa užijú po polnoci, ráno je človek stále ako nadrogovaný...mám skúsenosti.,ChvalaBohu som posledné mesiace v mode, že nemusím nič brať...

anonym_229802
3. sep 2026

@anonym_autor Ty si fakt mimo. Po dvoch tabletkach stillnoxu soferovat🤦‍♀️ Bud rada, ze si niekoho v tom aute nezabila, to by si si tiez asi nepamatala. Minimalne si ohrozila svoje deti a dalsich nevinnych ucastnikov cestnej premavky. Ten liek ti niekto musel predpisat, cize si musela byt poucena o davkovani a o jeho ucinkoch. Nie si o nic ina nez ludia, ktori sadnu za volant opiti alebo nadrogovani. Nezodpovedne spravanie nezodpovedneho cloveka. Sialene. Ja sama stillnox uzivam, tiez alprazolam a celkom vysoke davky ale dpc mam rozum a zavolam si taxi 🤦‍♀️

anonym_f550f2
3. sep 2026
@anonym_78a263

@anonym_f550f2
Herodorm (cinolazepam) má vyššiu pravdepodobnosť než Stilnox, že sa po ňom budete nasledujúce ráno cítiť „otrávene“ , ťažko alebo otapene, pretože jeho tlmiaci účinok môže pretrvávať až do rána.

@anonym_78a263 vobec, ja som rano uplne v pohode po Gerodorme, akokeby som nic nebrala

autor
3. sep 2026
@billy_jean

@anonym_autor jeden človek sadol do auta a išiel v noci mimo, a vôbec si to nepamätal, totálna amnézia. Druhý človek/žena - mala halucinácie, nespoznávala miesto, kde sa nachádzala, podlaha sa jej pred očami dvíhala, videla lietať po byte bosorky. Tak som volala RZP - žiadna CMP - Stillnox. Inak prešlo to tak do hodiny a pol od užitia.

@billy_jean ach bože, no veru už si to nedám 🙏

autor
3. sep 2026
@anonym_1d5a4d

@anonym_1d5a4d Do školy nás viezol muž, ja som išla až okolo obeda, to už bolo lepšie 🙏 ale aj tak som bola zhrozená, že ma to tak odpálilo

autor
3. sep 2026
@anonym_229802

@anonym_autor Ty si fakt mimo. Po dvoch tabletkach stillnoxu soferovat🤦‍♀️ Bud rada, ze si niekoho v tom aute nezabila, to by si si tiez asi nepamatala. Minimalne si ohrozila svoje deti a dalsich nevinnych ucastnikov cestnej premavky. Ten liek ti niekto musel predpisat, cize si musela byt poucena o davkovani a o jeho ucinkoch. Nie si o nic ina nez ludia, ktori sadnu za volant opiti alebo nadrogovani. Nezodpovedne spravanie nezodpovedneho cloveka. Sialene. Ja sama stillnox uzivam, tiez alprazolam a celkom vysoke davky ale dpc mam rozum a zavolam si taxi 🤦‍♀️

@anonym_229802 áno som hlúpa a vyčítam si to 😭 ráno šoféroval muž, ja som išla až pred obedom na nakup, to už bolo 9 hodín od podania...liek mi dal známy, keď som mala predtým zlé obdobie, že aby som si dala, keď bude najhoršie...doteraz som to nemala odskúšané, tak som netušila akú galibu to narobí...
A ver mi, že som na seba veľmi nahnevaná, ale proste ja som sa snažila normálne fungovať, doma si nič nevšimli, cítila som veľkú únavu...ale to zhrozenie prišlo potom, že vlastne mám výpadky pamäte...
Fakt som hlúpa a ďakujem Bohu že sa nič nestalo 🙏

autor
3. sep 2026
@anonym_229802

@anonym_229802 a aké dávky užívaš ak sa smiem spýtať? Keď píšeš že vysoké?

anonym_a7b671
3. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor stilnox som brávala, super liek, ale treba malé dávky. Oťapená som bývala, ak som tých 7-8 hod. nespala.

anonym_b7ce80
3. sep 2026
@micusa2222

@anonym_autor lieky na spanie vždy treba užiť do 22:00 a potom je to OK...akonáhle sa užijú po polnoci, ráno je človek stále ako nadrogovaný...mám skúsenosti.,ChvalaBohu som posledné mesiace v mode, že nemusím nič brať...

@micusa2222
To je uplne individualne ja keby som uzila o 22 o 3 rano by som bola hore, preto aj dnes som brala polku o 4 rano a o 8 30 som uz bola davno z domu prec a fungovala .

anonym_4cb617
3. sep 2026

@anonym_autor nevycitaj si to. Nic sa nikomu nestalo. Bola si zufala a ked je clovek psychicky na dne tak siaha aj po tomto.

autor
3. sep 2026
@anonym_4cb617

@anonym_autor nevycitaj si to. Nic sa nikomu nestalo. Bola si zufala a ked je clovek psychicky na dne tak siaha aj po tomto.

@anonym_a7b671 ďakujem za milé slová ❤️ ale aj tak som na seba hrozne nahnevaná...že som to tak prepísala...brala som to že veď zaspím a ráno som v pohode...aj som tak fungovala, nikto si nič nevšimol údajne na mne
@anonym_4cb617