icon

Vypadla mi viac ako polka vlasov. Čo teraz?

lucia006
25. sep 2015

Ahojte,som strasne nestastna so seba samej ,dala som si predlzit poprvy krat vlasy vo februari tohto roku metodou eurolocky,nikto ma na nic neupozornoval ze to tak strasne moze zatazit vlasy,mam stvrtinu nahlave smojich normalnych ,ako ich dam dokopy aby rastli zhustli a nevypadavali?poradte prosim niejake zabaly oplachy uciinne,viem ze sa to neda dokopy za mesiac,ale nech sa dajuncim skor. ☹

natalia_2
25. sep 2015

@lucia006 ja som dopadla takisto pred 6 r mala som predlžene vlasy keratínom a v kuse 3 roky,bolo to pekne,Po odpojeni čista katastrofa,zostali mi prazdne miesta,nie je to takto viditelne len ked sa prehrabujem vo vlasoch.Nikdy viac už nenarastli.Trvalo mi viac ako dva roky pokial sa spamatali moje vlasy ktore ostali na hlave.Nikdy viac predlženie ani zadarmo!Tiež ma nik neupozornil.Je to horuci biznis pre kaderničky ale potom treba ratat so stratou vlasou.

sladkamiki
25. sep 2015

Tiež som mala predĺžené vlasy keratínom...Približne 2 a pol mesiaca a stačílo..Začali mi padať celé pramene, samozrejme aj s mojimi vlasmi...utekala som ku kaderníčke, nech mi to dá dole, dodnes si pamätám ako sa mi smial jej muž, že kde mám vlasy. Odchádzala som od nej s plačom. Tiež som si povedala, že v živote nikdy viac. Raz keď sú moje vlasy riedke a jemné, nemôžem očakávať, že ťažké vlasy po pás budú pre mňa ok. Bohužial tiež to zrejme neodhadla (ja som pôvodne ani nechcela po pás, ale keď mi ich už ponúkala, tak prečo nie???)
Je to už pár rokov. Určite sa trošku schopili, ale napriek tomu, že som nikdy nemala žiadnu hustú krásnu hrivu, už nikdy neboli ako predtým. Navštívila som kožného, chodievala na lasery plus mi predpísal tabletky.
Na záver by som asi toľko...nikdy by som si to viac nedala urobiť a neodporúčam to nikomu. Babám, ktoré majú kvalitné vlasy narastú aj samé, a tie, ktoré majú slabé a riedke vlasy si tým iba uškodia....toť vsio..držím palce ;)
@lucia006

dominika6
25. sep 2015

@lucia006
ostrihať úplne na krátko..ja som to zažila a z vlasov do polky chrbta som bola nútená úplne pod uši...

malcica
25. sep 2015

@dominika6 a po ostrihani sa spamatali?

erickatt
25. sep 2015

@lucia006 ostrihat. Kupit sampin z vincentky v lekarni a panadol vitaminy

nutrimas
25. sep 2015

@lucia006 Je potrebne doplnit vitaminy a mineraly zhlavne zvnutra, aby ste dodali vlasom potrebnu vyzivu pre obnovenie rastu vlasov a ich regeneraciu. Dolezite su hlavne selen, zinok, horcik, zelezo. Najlepsie v organickej forme. Vybornym prirodnym zdrojom je napr. makovy alebo mandlovy olej. Odporuca sa uzivat 1KL rano a vecer. Pozit. posobia nielen na kvalitu vlasov, ale aj pokozky, zubov, nechtov, kosti.
https://www.modrykonik.sk/market/vyzivove-dopln...
Co sa tyka vonk. osetrenia, tak radsej uprednostnite prirodne sampony bez parabenov a ropnych prisad, ktr. mozu sposobovat viacere neprijemnosti, pocnuc alergickymi reakciami az po vypadavanie vlasov. Min. 1x tyzdenne si robievajte zabaly z kokosoveho alebo arganoveho oleja. Najlepsie je nechat posobit cez noc, zakryt igelitom, na to uterak a rano zmyt samponom 2fazovo.
Spominane olejceky ako aj vlasovu kozmetiku najdete aj v nasej ponuke, kompletnu ponuku najdete aj nasom eshope. Do pozornosti davame obzvlast vlas.sadu Natura Siberica s rakytnikom.
Taktiez masaze korienkov s lopuchovym olejom su velmi napomocne.

bonaqa2013
25. sep 2015

Ešte že som na predĺženie vlasov nikdy nemala peniaze. A pritom sa mi to vždy páčilo a uvažovala som o tom....

buba1993
25. sep 2015

Ja ti poradím tabletky Stabillhair, nájdi na internete, na etikete bude taký starý vlasatý muž ( úplne hrozne vyzerajú ale sú fakt kvalitné obsahovo.

Ďalej mi pomohla voda do vlasov Capillan a ešte aj Biohair. Plus som používala žihľavový šampon ale stále tiež tie vlasy nie sú také ako boli a ani nikdy nebudú. Tiež mam 5 vlasov na hlave v 4 radoch... 😢

dominika6
25. sep 2015

@malcica
Ano...sice uprava kratkych je pracna,ale je to teraz super

lucia006
autor
26. sep 2015

@natalia_2 dufam ze ked uz nezhustnu nech aspon podrastu tie co ostali lebo som mala pod plecia vlasy pred napojenim a dnes za usi katastrofa .a to som mala napojene od februara tohto toku len.

iwana7
26. sep 2015

Ahojte.ked som si precitala nazov prispevku,hned som ho otvorila.Ja mam rovnaky problem,ale mne
vypadavaju vlasy z kojenia.Mala som huste vlasy velmi,teraz mam polovicu☹ beriem uz femibion,ale asi neskoro som zacala,az ked mal maly 2,5 mes.kojim uz 4 mes.Co mozem uzivat,ked kojim?Dakujem vopred za rady.Prepacte,ze som nepomohla.

alaguema
26. sep 2015

@lucia006 úplná klasika - žihľavový odvar po každom umytí, plus tie oleje vnútorne, ako bolo spomenuté vyššie a ja by som pridala aj vit.B2, ktorý spolu so selénom a zinkom pôsobí synergicky (spolu fungujú lepšie) práve pri problémoch s vypadávaním, alebo spomaleným rastom vlasov. Tie minerály máš v spomínaných olejoch (makový odporúčam aj pre príjemnú chuť a obsah vápnika, čo sa žene zíde vždy) a B2 napr. v Pangamine, je ta aj ďalší béčkovej rady B8 Inositol, ktorý sa použva aj v prípravkoch na podporu rastu vlasov, len za ne zaplatíš minimálne dva krát toľko, ako za Pangamin 😉 Ak prihodíś aj lecitín, tak to budeš mať kompletné. Dá sa kúpiť v obchodoch so zdravou výživou, väčšinou granulovaný. Navyše podporuje optimálne spracovanie tukov v tele, čo je príjemný bonus 🙂
Skús vylúčiť kávu, alkohol a tabak (ak fajčíš), aspoň kým sa vlasy nespamätajú, tieto tri veci totiž vyplavujú minerály a vitamíny z tela von. Takže úplne kontraproduktívne. Samozrejme, raz za čas pohár kvalitného vínka, je liek.

beatabb
26. sep 2015

@lucia006 mne po prvom porode strasne padali vlasy. Vyskusala som cokolvek, nic nepomahalo. Ked som sa cesala tak mi cele chumace ostavali na kefe a ked som zmyvala tak ich bola plna vana. Uz som neverila samponom lebo som ich nakupila kopec a ani jeden nezabral. Ako posledny som si kupila od yves rocher na podporu rastu vlasov a urobila som dobre. Trosku tazsie sa mi po nom rozcesavalo tak som kupila este aj balzam na suche vlasy. Teraz pri cesani mi na kefe ostane 5 vlasov 🙂 a pri zmyvani skoro nic. To sa neda porovnat. Povedala som si ze ak mi to nezaberie po 2 flaskach tak kaslem na to ale chvalabohu pomohlo. A dalej je dobre si kupit v bio obchode cierny sezam. Kazde rano za lyzicku poriadne pozut a prehltnut. Je to dobre na vlasy, nechty atd. Poznam dost zien co to uzivaju a naozaj to pomaha. Urcite lepsie ako uzivat kadejake umele vitaminy

rose32
26. sep 2015

Ja som si teraz objednala z aliexpresu uvidim ci pomoze cinsky zazrak☺za 2,75€vyskusam

lucyk29
26. sep 2015

Odporucala by som bylinne vyrobky ,ktore su bez. chemie ,aby ste dostali do Vasho tela minerali a vitaminy ,ktore harmonizuju vase telo cize aj vlasy . napiste mi na e-mail vase otazky v pripade ak by ste chceli viac informacii :kedzuchova.lucia@gmail.com

lucia006
autor
27. sep 2015

@lucyk29 momentalne pouzivam 3mes.kuru donahair .uvidime co bude ponej

atanerka77
29. sep 2015

Ako sa vola ?

katka1981
29. sep 2015

@iwana7, neboj sa, to pozna kazda mamicka, je to z hormonov, to sa upravi. Mne vypadala polka vlasov aj kvoli stit. zlaze, ja som to uz nerisiela, povedala som si, ked tak si kupim parochnu, no vlasy sa spamatali.

lucia006
autor
30. sep 2015

@atanerka77 donahair

laskominka55
30. sep 2015

Lucia 006 jednoznačne Victoria Beauty Vlasová voda s vitamínom B a placentou proti vypadávaniu vlasov . nestojí veľa a je perfektná. Vyskúšaj!!

atanerka77
30. sep 2015

@rose32 a ten činsky zazrak sa ako vola ?

rose32
30. sep 2015

@atanerka77 na ali to maju ale este som neskusala😉ale cakam na to asi buduci tyzden by som mala mat doma.ale ci pomoze vobec netusim☺bodaj by pomohol aspon cinsky produkt..je to taka voda alebo olej na vlasy ...ked to bude fungovat isto pisem

jeennyv
30. sep 2015

@lucia006 sampony klorane z lekarne su dobre a celkovo sa orientuj na sampony z lekarne, chod do lekarne kde sa specializuju aj na kozmetiku, tam je vacsinou aj nejaka baba, ktora o tom ma paru a poradi ti...dobre skusenosti pocuvam aj rozne bio prirodne sampony a v neposlednom rade dobra kadernicka...mne jedna poradila velmi dobre masky na vlasky ich kadernicke a bola som spokojna po pripade bude vediet co s takto znicenymi vlaskami spravit...

lucia006
autor
1. okt 2015

@laskominka55 kde ju zohnam?