icon

Vyrážka

iva95
3. máj 2023

Ahojte prosím nemáte skúsenosť čo by mohlo byt toto? internet prehľadany ale nič som sa nedozvedela. Lekár termín až v júli 🤦‍♀️ minuly rok som toto iste mala na opačnom boku ako teraz dostala som protimykoticku masť a nejaké lieky ale vôbec to nezabralo prešlo to same až na jesen/zimu. a teraz sa mi to vrátilo na opačnom boku ale horšie. mám to opuchnuté čo vidieť aj na fotke a svrbí to. prášok avivaz som nemenila. dakujem

Vyrážka
domkakvet
•
3. máj 2023

@iva95 nieco mohlo ustipnut.

iva95
autor
•
3. máj 2023

@domkakvet dakujem ale o uštipnutí pochybujem… minuly rok to nebolo tiež postipnutie vlastne ani neviem čo to bolo. dostala som krém a lieky proti mykoze s odpoveďou vradte sa len ak by sa to zhoršilo… trvalo to cele leto a jesen potom to prešlo. problém je že ešte dva dni dozadu (mám to už nejak dva tri týždne) tie vyrážky boli oddelene a malé ale za posledných 48hodin sa to takto zväčšilo

eeffka
•
3. máj 2023

@iva95 to mas prsnik? Debilna podprsenka

iva95
autor
•
3. máj 2023

@eeffka nie 🙈😄 je to pravý bok ale mám to opuchnuté. cez to miesto mi nejdú ani nohavičky ani nezačínajú gate že by to bolo z toho

anicka182
•
3. máj 2023

@iva95 nedavno som mala cosi podobne na nohe, davala som par dni mast antimykoticku (imazol) nepomohlo tak som skusila teatree olejcek a do par dni to zmizlo.

iva95
autor
•
3. máj 2023

@anicka182 mala si to aj suché pred teatree? ten vysušuje tak či to nevysuší ešte viac ako to je (mne už sš pomaly aj koža šupe odtiaľ)

anicka182
•
4. máj 2023

@iva95 ano mala som to suche

monro
•
4. máj 2023

vyzerá to na ekzém. Niečo na premastenie by ste mohli vyskúšať. Ja som mala niečo podobné vo februári a kúpila som si krém s kyselinou mliečnou a krásne to po pár dňoch zmizlo.

iva95
autor
•
4. máj 2023

dakujem poskúšam