Vyrážky od manžela
Ahojte, na fotkách sú vyrážky, ktoré mam môj muž a ja to teraz chytám od neho. Začalo to na brade, obcas pod očami a teraz aj na čele. Tie oblasti ma zľahka svrbia. On tvrdí, že si myslel, že to má z holenia. Ja to chcem riešiť, lebo začnem vyzerať ako príšera...o.i. Co je to za bacila, ktorý to spôsobuje?
@tatisna aj mne to pripomína kiahne,ešte ak si to chytila aj ty,svrby to tak to môže byť ono....
@gabriellka
@evkakozickova muž to ma roky rokuce, takže o kiahnach som ani neuvažovala. Toto co je na foto už má dlho ale ja mam niektoré vyrážky aj čerstvé takého tvaru ale niektoré len klasicky pupak. Ale najhoršie sú tie s takou jamkou v strede.
@tatisna tiez mi to pripada ako molusky. Vysoko nakazlive. Skus precitat tu https://happybaby.sk/babatko/ochorenia/molusky-...
Ja si myslím že je to len nejaké podráždenie, možno alergia alebo alergia na krém ak to máte vy na tvari. Len ste si to spojila s manželom keďže to má po holení a tie vaše vyrážky sa podobajú tým čo má na tvari on. Nijak by som nespanikárila. Ak píšete že muž to má roky takto a nijak sa tie vyrážky nezmenili tak si myslím že ste si to len spojila
@gabika0825 kiežby ste mali pravdu. No ja som vždy mala krásnu pleť a nikdy som nemala také svrbíve cudne vyrážky. Nechcem aby to preskočilo aj na deti... Mame 2 male...

@tatisna mali ste kiahne? Lebo mne ta spodná foto pripomína kiahne