Vyšetrenie konečníka na vydanie zdravotného preukazu
Ahojte baby,
Bude potrebne absolvovat ster z konecniku pre vydanie zdravotneho preukazu?
Je to nevyhnutnost? Ak ano tak bude to odoberat sestra? Resp. Aka je vasa skusenost. Trosku sa hanbim. 🙄
Áno bude treba výter a urobíš si ho sama.
Alebo máš skorumpovanú lekárku ktorá za peniaze rovno vydá preukaz bez vyšetrenia.
@anonym_autor základný potravinársky preukaz vystavuje všeobecný lekár a nič ti nebude robiť, iba sa ťa opýta na pár vecí čo sa týka chorôb a ako budeš manipulovať s potravinami a to je tak všetko , teda aspoň mňa sa lekárka nič extra nepýtala a vybavené to bolo tak za 5 minút
@anonym_autor základný potravinársky preukaz vystavuje všeobecný lekár a nič ti nebude robiť, iba sa ťa opýta na pár vecí čo sa týka chorôb a ako budeš manipulovať s potravinami a to je tak všetko , teda aspoň mňa sa lekárka nič extra nepýtala a vybavené to bolo tak za 5 minút
@anonym_7425fd ešte dodám, že ani odo mňa nepýtala peniaze...
Áno bude treba výter a urobíš si ho sama.
Alebo máš skorumpovanú lekárku ktorá za peniaze rovno vydá preukaz bez vyšetrenia.
@anonym_030b59 mozes aj sama? Hm..
Keď som chodila na strednú školu potrebovala som potravinársky preukaz bol rok 2006 a áno vtedy sa robilo aj toto robila to sestrička.Ci je to tak aj teraz neviem
@anonym_7425fd nezodpovedna dr.
Ano robi to sestra.. a? Jej si ukradnuta
Ale pri zdrav. Preukaze nie vzdy to robia
@ivik4 hanbim sa vies...
Možno nebude nič. Mne to iba vypisala keď som potrebovala. 🤷
Robí to sestra ale napr. u nášho obvodného ti dá sestra ten tampon a povie čo ako a ty ideš sama na WC. Nič strašné, žiadna veda, vyzerá to ako špáradlo do ucha, akurát dlhšie, nech je za čo chytiť..
Aj keby ti to robila ona, trvá to asi 2 sekundy, jedine co ju zaujíma je tvoj konečník a to aby sa tým ničoho iného nedotkla, hlavne nie seba. Nebude sa dívať ani na gaťky, ani na celulitídu ani či si oholená 🙂 je to omnoho jednoduchšie ako nejaký výter na kovid.
nic take mi nerobili, preukaz mi dali
@anonym_7425fd nezodpovedna dr.
@janinah tak na manipuláciu s balenými potravinami to je v poriadku (rozumej rozvoz obedov), pokiaľ by to bola práca v baliarni alebo výrobni, je to nieco iné
Mne ho v 2001 vydali aj bez toho, známemu rok dozadu dali tampón domov, keď si bol dohodnúť termín - tá istá Dr. A neboj sa, hádam to nie je horšie ako gynekológ 😀

Éste som nevidela,nepočula,nechyrovala,aby to robil lekar😀