Vyskúšali by ste zmenu lieku na Elontril?
Ahojte, chcem sa opýtať, či máte skúsenosti s tým, že by si pacient sám navrhol liečbu. Beriem dulseviu 30. Som z toho však utlmena, nevladzem športovať, do práce chodím strašne nasilu, proste iba by som spala. Pred tým som zvykla športovať, bola som aktívna a chyba mi to. Na internete som našla liek Elontril, a podľa vlastnosti tohoto lieku sa domnievam, že by mi mohol vyhovovať. Najmä z toho dôvodu, že pomáha ľudom prestať fajčiť, a ma povzbudivý efekt, ale aj chudnutie. Ja ale chudnúť nechcem. Mám nízku váhu. Ja sa však bojím reakcie psychiatricky, aby sa nejakým spôsobom neurazila, že jej fušujem do remesla alebo čo 😃
tiež sme takto presviedčali lekárku aby dcére predpísala iný liek - lebo manž. čítal že to je pre diagn. ako má dcéra ozaj super liek.
Väčšiu hovädinu sme nemohli urobiť. Liek dcére absolútne nezapasoval - rozhodil jej celú nerv. sústavu. Lekárka pritom nemala žiadny problém nám vyhovieť.
dlhé mesiace sme dávali dieťa dokopy. Po čase sme zas boli na starom lieku.
tiež sme takto presviedčali lekárku aby dcére predpísala iný liek - lebo manž. čítal že to je pre diagn. ako má dcéra ozaj super liek.
Väčšiu hovädinu sme nemohli urobiť. Liek dcére absolútne nezapasoval - rozhodil jej celú nerv. sústavu. Lekárka pritom nemala žiadny problém nám vyhovieť.
dlhé mesiace sme dávali dieťa dokopy. Po čase sme zas boli na starom lieku.
@anonym_300e7b čiže lepšie navrhnúť, a rozhodnutie nechať na nej? A to až tak môže liek uškodiť ? Mrzí ma vaša skúsenosť
Ked dorazne vysvetlis, ze ta liek velmi utlmuje a chces ho zmeniť, nema sa co urazit. Nie len elontril neutlmuje, výber ineho mozes nechat na nej
@evkamotka a aké sú ešte iné lieky podobne elontrilu?
ja som si vypytala Elontril, ale nesadol mi, na depresiu posobi vynikajuco a dviha silu, znizuje unavu, ale ma svoje tieniste stranky, zvysuje tlak, uzkost
@anonym_autor ja si myslím, že keď lekárke povieš všetko, čo ťa trápi a poprosiš ju o nejaký
"ľahší" liek, tak ti ho určite predpíše.Nechaj to na ňu!
Sama by som si NIKDY neskúšala naordinovať
takéto lieky.

Ked dorazne vysvetlis, ze ta liek velmi utlmuje a chces ho zmeniť, nema sa co urazit. Nie len elontril neutlmuje, výber ineho mozes nechat na nej