Výsledky ACS-H cytológia
Ahojte mala ste niektorá výsledky s cytologie ACS-H ( nieje možné vylúčiť HSIL)?
@lienocka2808 že ak niekto také mal tak ako dopadol ci sa to zlepšilo alebo to znamenalo niečo horšie
@daili ono prave tento vysledok ACS-H je taky nejasny pretoze to moze znamenat napriklad iba zapal, alebo to mozu byt uz tazke predrakovinove zmeny. A to prave v labaku nevedeli urcit. Dolezita je nasledna biopsia tkaniva z postihnuteho miesta a stupen CIN. Dalrj je velmi dolezite aby ta mikroskopom (kolposkopom) prehliadol onkogynekolog. A za 3 az 4 mesiace dalsia cytologia ukaze, ci sa to zlepsuje, alebo zhorsuje. Zatial odporucam brat tabletky indonal. Mne to uz 2x zvratilo zo stavu LSIL.
@daili Ahoj ja som mala asch. Bola som na onkogynekologii tam lekár pozrel na krok mala som tam biely epitel odporúčal kontrolu o pol roka. Po pol roku ascus následná kolposkopia s biopsiou a výsledkom cin1. A teraz september kontrola opäť. Vždy si dávam cyto lbc. Mám pozit hpv 16 a 18 ... indonal colostrum ani vag cipky nepomohli
Zmenila som stravu tak uvidíme v septembri
@lienocka2808 áno práve som si čítala že inodal a veľa dievčat písalo aj wobenzin určite skúsim niektorý s nich, práveže mala som v tom čase aj zápal
@sunsetsunrise ahoj pomohla ti prosím zmena stravy? Tiež mám taký prípad. Dakujem
@denisse1311 no nakoniec sa nalez zhorsil, skoncila som na konizacii, dala sa zaočkovať. To pomohlo uz nemam ziadne hpv a cytologia je cista. Zmena stravy tie, pomohla viac celozrnne potraviny.
@sunsetsunrise Dakujem krásne za odpoved, aj uzivas nejaké vitaminky alebo nič?ak sa smiem spýtať 🙂

@daili co potrrbujes vediet?