Ako získať výsledky MR v čo najkratšom čase?
Ahoj,nemam skúsenosti len s mojou neurologičkoua ona mi ich pozrela výsledky v deň keď boli hotové ako to funguje inak? Otca sestrička odbila na dverách že to ešte nie sú a má sa objednať, keďže elektonicky to trvá 3 m, nedal sa, že to je veľmi veľa najmä keď už bol na MR, urobila "laskavost" a objednala ho viac ako o 3 týždne, nepozdávalo sa nám to že výsledky nie sú, tak sme prezvonili MR lebo oni povedali, že do týždňa zvyknú a ozaj aj ze šli už v pondelok. Volala som teda sestričke, a 2x som sa opýtala či ozaj sa pacient nedozvie výsledok do termínu vyšetrenia, tak že oni len tak neposkytujú výsledky treba byť riadne objednani, že jedine čo môžeme urobiť objednať sa prednostne za 23€ o týždeň. Je to štandard postup? Pripomínam že ide o vylúčenie onko ochorenia.
Chodím ns MRI ja aj muž. Výsledok mi vždy príde na mail. Kým zas dostanem termin u doktorky tak si výsledky konzultujem s AI.
@allycek výsledky sa nikdy nehovoria po telefóne, či dobré, alebo zlé. Ja som tiež bola onko pacient, vždy som musela k lekárovi, lebo vysvetlil, postup ako budeme ďalej postupovať pri liečbe.
@anonym_d56eaf on by šiel osobne, veď aj bol, len som skôr myslela že mu povedia výsledok, a dátum vyšetrenia by sa prispôsobil vysledkom, prípadne hneď aj prednostne lebo takto človek nevie nič.Jeho výsledky šli rovno k dr.
@allycek kde bol na vyšetrení? niektoré MR-ka patria pod e-radiologiu, či ako to je a tam sú výsledky nahrávané na stránku, zaplatíte si 3 € a máte na 150 dní neobmedzený prístup, viete si pozrieť všetky vyšetrenia, čo Vám boli v ich zariadeniach robené, aj popisy, aj snímky, aj si ich viete stiahnuť.
@allycek kde bol na vyšetrení? niektoré MR-ka patria pod e-radiologiu, či ako to je a tam sú výsledky nahrávané na stránku, zaplatíte si 3 € a máte na 150 dní neobmedzený prístup, viete si pozrieť všetky vyšetrenia, čo Vám boli v ich zariadeniach robené, aj popisy, aj snímky, aj si ich viete stiahnuť.
@janka_266 kosice pro magnet stará nemocnica

@allycek výsledky sa nikdy nehovoria po telefóne, či dobré, alebo zlé. Ja som tiež bola onko pacient, vždy som musela k lekárovi, lebo vysvetlil, postup ako budeme ďalej postupovať pri liečbe.