icon

Vysoká dávka Euthyroxu

14. feb 2026

Ahojte brala som 112 euthyrox as1,5 roka. V poslednej dobe som mala silne busenie srdca trasenie celeho tela a ani som nespala.Zacala som chodit po vysetreniach ale zaver bol ,ze to mam zo psychiky, zomrel mi manzel pred rokom tak ze zato. Az dceru napadlo dat skontrolovat stitnu aj to sme museli sukromne ,lebo obvodna aj endokrinolog to zamietli. No a vyslo mi, ze mam velmi vyskoku davku. K endokrinolovi idem az v pondelok,dneska som liek neuzila mam vynechat aj zajtra a v pondelok? Volala som tam v piatok o 14 00 samozrejme ze to nikto nedvihol...

Strana
z2
anonym_b24d15
15. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_4cb56c ano mam velmi zle stavy trasie ma aj v klude nedokazem sediet a vecer zaspavam pomaly tak, ze sa prechadzam okolo postele, busi srde a vysoky tep, dr si myslela ze od psychiky ani nas nenapadlo ze stitna, jedine plus je ze som schudla 5 kg za 2 mes,

@anonym_autor držím palce, nech zistia z čoho ti je takto. Daj prosím vedieť, či to bolo z tej štítnej a ako ti upravili liečbu. Ďakujem.

anonym_4cb56c
17. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_4cb56c ano mam velmi zle stavy trasie ma aj v klude nedokazem sediet a vecer zaspavam pomaly tak, ze sa prechadzam okolo postele, busi srde a vysoky tep, dr si myslela ze od psychiky ani nas nenapadlo ze stitna, jedine plus je ze som schudla 5 kg za 2 mes,

@anonym_autor ako si dopadla? Ano, pri tomto sa zrychluje metabolizmus, ja som pri hypertyreoze zacala chudnut kilo za 2-3 dni, potom to liekmi nastastie stopli. Len...nie ze som potom nechudla, ale este aj pribrala, ale ja mam inu diagnozu.

anonym_4cb56c
17. feb 2026
@dadis

@sara07 Ano, ale ak sa prejavia priznaky svedciace pre hyper ci hypotyreozu - unava, priberanie, nespavost, nervozita, busenie srdca, mas zavolat a objednat sa na odber, tak je to aspon u nas..

@dadis aj mne veru povie, v pripade problemov, objednat sa skor. A zvlast, ked je v hyper...ale ani poddavkovanie nie je sranda.

autor
17. feb 2026

Tak bola som na odberoch novych, tie z medirexu mu nestacili a pripustil ze som mierne nad normu 😉takze stiahol davku na 88 zo 112, o tri mesiace na kontrolu

Strana
z2