icon

Vysoký pulz

lauriema
30. júl 2020

Pozrite toto mi ukazuje som z toho vystresovaný až mi je zle

Vysoký pulz
Strana
z2
danielahamar
30. júl 2020

A načo si to merias?

lauriema
autor
30. júl 2020

@danielahamar dajak ma palilo na hrudi tak aj tlak som premerala tlak bol dobrý 113/78 ale ta frekvencia srdca je divná bojím sa asi dnes nezaspím normálne so v strese že čo to

simsalabim
30. júl 2020

@lauriema to je pulzny oxymeter. Prva hodnota saturacia kyslika v krvi. Druha pulz. Teda 60 uderov za minutu. Co sa ti nezda?

danielahamar
30. júl 2020

@lauriema daj si magnézium a chod späť, máš to ok

lauriema
autor
30. júl 2020

@simsalabim saturacia je v pohode aj pulz ale ta frekvencia pozri je tam skoro rovná čiara

pribinak
30. júl 2020

@lauriema však 60 pulz je úplne ok

lauriema
autor
30. júl 2020

@danielahamar vážne? Joj ja už som skoro od stresu odpadla

iwesska
30. júl 2020

A z coho ti je zle? Ze mas v krvi 97% kyslika a normalny pulz?🤔Prosim nepouzivaj zbytocne zariadenia,ktorym nerozumies,zbytocne sa stresujes. Este aj tlak mas normalny. Fakt nechapem,co riesis🤷‍♀️

lauriema
autor
30. júl 2020

@pribinak Ahoj sak áno ja mávam aj oveľa nižší pulz ako 60 ale ta čiara som sa zľakla že čo to je tak som sa zľakla že som ale bez srandy skoro odpadla

marianeta
30. júl 2020

@lauriema ja mám niekedy pulz aj 100-105 v kľude.. takže kľud lebo len teraz ti stúpne z toho stresu..

danielahamar
30. júl 2020

@lauriema to, že od stresu odpadnes je jedna vec, kt. si si za niečo vyvolala a druha tie hodnoty

lauriema
autor
30. júl 2020

@iwesska v poslednom čase sa veľa kontrolujem 🙁🙁🙁

lauriema
autor
30. júl 2020

@danielahamar v poslednom čase sa až príliš kontrolujem

danielahamar
30. júl 2020

@marianeta ja osobne pri 100 chytám tetanicky stav, už som mala aj 140

iwesska
30. júl 2020

@lauriema Akoze co si myslela tou ciarou? Ze ti nebije srdce?😀 Ved to je uplne jedno,aka je tam grafika,podstatne su cisla😉

lauriema
autor
30. júl 2020

@marianeta ja som raz zo stresu mala pulz 140 hrozne to bolo od kedy so porodila strašne sa kontrolujem

danielahamar
30. júl 2020

@lauriema tak nekontroluje, daj magnézium a hajde spat😉, len rozmýšľam, ze pri tom tlaku sa ti hádam aj hlava zatočí, keďže znižuje tlak😆

marianeta
30. júl 2020

@danielahamar tak ja som obežná tak asi preto mám taký..keď mám 86 som šťastná..😀

marianeta
30. júl 2020

@danielahamar * obezna* nie obežná 🤦😂

lauriema
autor
30. júl 2020

@iwesska fuha som myslela ze ta grafika značí ako srd e šľape.... Vidíš som ja ale hlúpa 🙁🙁🙁🙁

danielahamar
30. júl 2020

@marianeta ja mávam 55-60 normalne😁 a to mam viac ako 60kg a dokonca aj teraz ako som tehu to držím okolo 60,aj keď pachtim jak lokomotíva v tomto teple😆

marianeta
30. júl 2020

@lauriema tak to asi skôr psychológa vyhľadať..nič v zlom..

lauriema
autor
30. júl 2020

@danielahamar ale tak na ukludnenie si ho dám hádam spinkať ísť nemôžem dcérka pol ročná ma teplotu musím ju kontrolovať

danielahamar
30. júl 2020

@lauriema skus

lauriema
autor
30. júl 2020

@danielahamar 😉Si ma rozosmiala

lenka2710
30. júl 2020

@lauriema ja som tiež mala také obdobie, že tlak som si merala hádam aj 20x za deň, už mi z toho j..alo, chlap mi vybral baterky aj schoval náhradné 😂😂 mala som také obdobie plne stresu! Odkedy sa nekontrolujem tak sa mam nadmieru dobre a spokojne 😉 a teraz po pôrode a pri staršej dcére ani nemám kedy myslieť na hovadiny 😂

lauriema
autor
30. júl 2020

@marianeta asi budem musieť, lebo naozaj stále meriam tlak, pulz neviem co sa to somnou deje🙁🙁🙁

danielahamar
30. júl 2020

@lauriema mne ten tep vystrelí raz za tri mesiace, keď ma telo, psychika dost

lauriema
autor
30. júl 2020

@lenka2710 Takže vieš o com hovorím. Manžel už má tiež nerffff na mňa 😉

lauriema
autor
30. júl 2020

@danielahamar aj mne tak asi... Takže nie som sama a co potom robíš?

Strana
z2