Vysoký pulz
@danielahamar dajak ma palilo na hrudi tak aj tlak som premerala tlak bol dobrý 113/78 ale ta frekvencia srdca je divná bojím sa asi dnes nezaspím normálne so v strese že čo to
@lauriema to je pulzny oxymeter. Prva hodnota saturacia kyslika v krvi. Druha pulz. Teda 60 uderov za minutu. Co sa ti nezda?
@simsalabim saturacia je v pohode aj pulz ale ta frekvencia pozri je tam skoro rovná čiara
A z coho ti je zle? Ze mas v krvi 97% kyslika a normalny pulz?🤔Prosim nepouzivaj zbytocne zariadenia,ktorym nerozumies,zbytocne sa stresujes. Este aj tlak mas normalny. Fakt nechapem,co riesis🤷♀️
@lauriema to, že od stresu odpadnes je jedna vec, kt. si si za niečo vyvolala a druha tie hodnoty
@lauriema tak nekontroluje, daj magnézium a hajde spat😉, len rozmýšľam, ze pri tom tlaku sa ti hádam aj hlava zatočí, keďže znižuje tlak😆
@danielahamar tak ja som obežná tak asi preto mám taký..keď mám 86 som šťastná..😀
@marianeta ja mávam 55-60 normalne😁 a to mam viac ako 60kg a dokonca aj teraz ako som tehu to držím okolo 60,aj keď pachtim jak lokomotíva v tomto teple😆
@danielahamar ale tak na ukludnenie si ho dám hádam spinkať ísť nemôžem dcérka pol ročná ma teplotu musím ju kontrolovať
@lauriema ja som tiež mala také obdobie, že tlak som si merala hádam aj 20x za deň, už mi z toho j..alo, chlap mi vybral baterky aj schoval náhradné 😂😂 mala som také obdobie plne stresu! Odkedy sa nekontrolujem tak sa mam nadmieru dobre a spokojne 😉 a teraz po pôrode a pri staršej dcére ani nemám kedy myslieť na hovadiny 😂
@lauriema mne ten tep vystrelí raz za tri mesiace, keď ma telo, psychika dost

A načo si to merias?