icon

Vysoký pulz

lauriema
30. júl 2020

Pozrite toto mi ukazuje som z toho vystresovaný až mi je zle

Vysoký pulz
Strana
z2
marianeta
30. júl 2020

@lauriema mala si nejaké ťažkosti po alebo počas pôrodu? Niečo tento stav muselo spustiť..

lkll
30. júl 2020

a ak mas gelove/umele nechty tak ti aj zle moze ukazovat

lauriema
autor
30. júl 2020

@marianeta Celé tehu bolo také stresujúce. Do 5 mesiaca som vôbec nič nepribrala. Potom zrazu som začala ale ze hrôza priberať nakoniec ma asi v 7 mesiaci hospitalizo v nemocke pre tlak... MUDr. Nasadil dopegyt dala som si fakt bez srandy 2x tlak klesol a od vtedy ani počas tehu nič bol tlak ôk. Ale od vtedy mi to tak ostalo bojím sa o ten tlak stále ho meriam, strašne som pribrala snažím sa chudnúť samozrejme podľa kalorickych tabuliek. Ale od pôrodu 6 mesiacov a zomna nič dole stále to isté číslo na váhe ako som došla z pôrodnice. Bojim sa ze keď tak veľa vážim môže sa mi voľačo stať vieš a asi je to cele psychyka

lauriema
autor
30. júl 2020

@lkll mam svoje

danielahamar
30. júl 2020

@lauriema naposledy nič, ležím a spim, ešte ma aj preženie a keďže som tehu, tak ozaj nič. A inak beriem d vitamín a magnezium. A tetania je choroba mladych😉, prečítaj si,tusim sa to vola aj panicka porucha.

denden77
30. júl 2020

@lauriema rovna ciara znamena, ze si mrtva 🤔🤷‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

lauriema
autor
30. júl 2020

@denden77 joj nestraš ma

lauriema
autor
30. júl 2020

@denden77 potom nezaspím od strschu

majamat
30. júl 2020

@lauriema niektore zeny nepriberu vela a pribera sa hlavne v poslednom trimestri v tehu,c ize ked si nepribrala do 6m, to by som ani moc neriesila. ze nemozes dat po porode dole? ja s tym bojujem uz 10ty rok, co je 6m? este som potom aj pribrala, teraz chudnem, ale je to tak striedavo oblacno. raz dole, raz hore. uz som mala aj o 6kg viac, ako predporodnu hmotnost. no tento rok som schuda 10kg. tak zatial sa mi dari. idealne je, mat partacku an chudnutie. to je aj dokazane, ze elpsie sa chudne v skupine.
co sa tyka tlaku v tehu, to mohla byt preeklampsia. priapdne aj nie, ved tehu je dost narocne pre organizmus. tiez tlakomer nemusel byt presny. ja som chodila k mojmu gyn a na konci som mala opuchnute nohy,a le TK dobry, o 2 dni som isla na vyvolavacky a v nemocke zrazu zvyseny tlak, co som nikdy predtym nemala. a nohy som mala opuchnute koli zatazi a krcovym zilam. boli opuchnute este aj viac ako rok po porode. digi tlakomery vedia byt vlemi nepresne. pouivam v praci tlakomer a viem o tom svoje. som si ista, ze som preklampsiu vobec nemala.
no kazdopadne ak si ju ty mala, malo to suvis s tehu a teraz tehu nie si, tak preco sa bojis aky mas tlak? preeklampsia sa porodom skonci .

lauriema
autor
30. júl 2020

@majamat Ahoj ďakujem ti za reakciu preklampsiu som asi nemala keďže ten tlak bol zvýšený len raz alebo? No neviem. Od kedy som porodila prehnane sa kontrolujem dnes napr. Som videla tu foto co som pridala a fakt6som skoro odpadla 🙁ta čiara ma dostala. Bojím sa preto lebo si nahovárať že mám niečo zo srdcom atď. Vidíš teraz keď to píšem a čítam zároveň viem ze asi to je len v mojej hlave

lauriema
autor
30. júl 2020

@danielahamar Ďakujem prajem peknučké tehu ❤️

majamat
30. júl 2020

@lauriema vies, keby cinnost srdca bola rovna, bola by si mrtva a nemohla by si mat pulz 60, ale 0.

a teda 60 pulz je prave spodna hranica normy. este aj keby mas 80 je to v norme. je to individualna zalezitost a navyse sa to aj meni podla fyzickej aktivity.

lauriema
autor
30. júl 2020

@majamat tak ale sama vidíš na tej foto že je rovná.... Možno ten prístroj je zlý

majamat
30. júl 2020

@lauriema vidim,a le ak mam pulz 60, tak mi ligicky napadne, ze to proste neukazuje dobre cinnost srdca, lebo rovna ciara znamena pulz=0.

majamat
30. júl 2020

@lauriema nehovoriac o tom, ze ak by si mala chore srdce a to tak, ze mas rovnu ciaru, nebudes mat saturaciu 97%.

lauriema
autor
30. júl 2020

@majamat a ešte sa chcem opýtať píšeš ze normál pulz je 60 to viem ale ja mam napr. Teraz 50 49 48 bola som nedávno na ekg a napísala MUDr že mám sklon k bradykardii

majamat
30. júl 2020

@lauriema no citala som, ze nie kazdy ma rovnaky pulz. neviem ci si niekedy sportovala, ale vacsinou sportovci mavaju pulz nizsi.

lauriema
autor
30. júl 2020

@majamat fuha áno športovála som ale v 15 tak asi

majamat
30. júl 2020

@lauriema no tak neviem. kazdy je inak nadstaveny., ozaj a stitnu zlazu ti kontrolovali? mali by ak mavas nizsi pulz.

lauriema
autor
30. júl 2020

@majamat nie štítnu teda nie vidíš ďakujem za postreh.

Strana
z2