Z čoho mám toto na rukách?
Žihľavka, alergia na niečo...s istotou ti vie povedať len lekár..alergia na prášok na pranie, aviváž, kozmetické produkty, jedlo...cokolvek
@peksova Mne sa to podoba na potnicky.
@heidy222 Atopický ekzém má fľaky nie vyrážky.
Toto nieje atopický určite. Ma fľaky nie vyrážky. Skôr alergia
@heidy222 skus napisat do skupiny https://www.modrykonik.sk/group/6796/ Je tam aktivna dermatologicka, urcite ti poradi.
podľa mňa to bue tiež alergia na niečo, najlepšie by bolo odsledovať, ísť k lekárke po zodac a potom ísť asi na testy, aby sa zistilo, z čoho tú alergiu vlastne máš
@littlebubble mozu byt aj taketo vyrazky v akutnom / zaciatocnom Stadiu, v chronickom su to najma osupujuce sa flaky. Lokalizacia je na obrazku typicka. Ale Ako bolo spominane konktaktny Ekzem je tiez moznost
@heidy222
Urobili sa mi trošku vyrážky ale hneď aj fľak.Takéto vyrážky som mala pri kontakte s chemikáliou alebo kvôli potu.
Myslím si, že to treba sledovať.Ak to bude ekzém tak jej to nezmizne.Mne atopický začal malým fľakom presne v tejto oblasti na rukách a časom z toho boli obrovské mokvajúce fľaky a príšerne to svrbelo.Nepomohlo mi nič.Vždy mi to zmizne na rok/dva a potom sa to objaví inde.
@peksova môže to byť kludne ekzém v začiatkoch. Mne sa takto vždy na začiatku prejaví... 2 dni mám svrbivé vyrážky, potom zmiznú objaví sa suchý červený flak..
@peksova prosím Vás z čoho ste to nakoniec mali ? Mam to isté.

Atopicky Ekzem to je