icon

Z čoho mám toto na rukách?

peksova
7. mar 2021

Prosím poraďte mi z čoho to môžem mať na rukach?

Z čoho mám toto na rukách?
heidy222
7. mar 2021

Atopicky Ekzem to je

lasina
7. mar 2021

Žihľavka, alergia na niečo...s istotou ti vie povedať len lekár..alergia na prášok na pranie, aviváž, kozmetické produkty, jedlo...cokolvek

andreatytler
7. mar 2021

@peksova Mne sa to podoba na potnicky.

littlebubble
8. mar 2021

@heidy222 Atopický ekzém má fľaky nie vyrážky.

fiafia
9. mar 2021

Toto nieje atopický určite. Ma fľaky nie vyrážky. Skôr alergia

kittykat22
9. mar 2021

@heidy222 skus napisat do skupiny https://www.modrykonik.sk/group/6796/ Je tam aktivna dermatologicka, urcite ti poradi.

nicoli02
9. mar 2021

podľa mňa to bue tiež alergia na niečo, najlepšie by bolo odsledovať, ísť k lekárke po zodac a potom ísť asi na testy, aby sa zistilo, z čoho tú alergiu vlastne máš

heidy222
9. mar 2021

@littlebubble mozu byt aj taketo vyrazky v akutnom / zaciatocnom Stadiu, v chronickom su to najma osupujuce sa flaky. Lokalizacia je na obrazku typicka. Ale Ako bolo spominane konktaktny Ekzem je tiez moznost

littlebubble
9. mar 2021

@heidy222
Urobili sa mi trošku vyrážky ale hneď aj fľak.Takéto vyrážky som mala pri kontakte s chemikáliou alebo kvôli potu.
Myslím si, že to treba sledovať.Ak to bude ekzém tak jej to nezmizne.Mne atopický začal malým fľakom presne v tejto oblasti na rukách a časom z toho boli obrovské mokvajúce fľaky a príšerne to svrbelo.Nepomohlo mi nič.Vždy mi to zmizne na rok/dva a potom sa to objaví inde.

gabika0825
10. mar 2021

@peksova môže to byť kludne ekzém v začiatkoch. Mne sa takto vždy na začiatku prejaví... 2 dni mám svrbivé vyrážky, potom zmiznú objaví sa suchý červený flak..

majka121984
30. apr 2024

@peksova prosím Vás z čoho ste to nakoniec mali ? Mam to isté.