Z čoho mi môže byť zle na odpadnutie?
Ahojte, už tri - štyri dni vždy poobede mi príde zle. Začne sa mi točiť hlava, začnem sa potiť a príde mi na odpadnutie. Je to bezohľadu na aktivitu. Dnes som kľudne sedela v banke o 15,00, pila som bezkofeínovú kávu a neskutočne mi prišlo zle na odpadnutie. Užívam draslík kvôli extrasystolám, užívam železo a beriem liek na štítnu žľazu /dnes čerstvé výsledky v norme/. Plus aj železo a draslík mám teraz pekne. Mám skôr nízky tlak do 110/70, pijem dosť tekutín, nemám teraz menštruáciu. Neviem, či mi padne glukóza, či aký mám problém. U kardiológa som bola začiatkom marca a všetko v poriadku.
tlak... malo vody .. stres
@anonym_9987a6 stres vôbec nemám, vodu pijem, až dosť, tých 2-5l denne a tlak som si merala 110/70. Mávam zvyčajne 90/60.
Vek?
@anonym_9987a6 stres vôbec nemám, vodu pijem, až dosť, tých 2-5l denne a tlak som si merala 110/70. Mávam zvyčajne 90/60.
@anonym_autor 5 litov denne?
Stres, málo vody, veľa vody, málo jedla, veľa jedla, cukor... Keď je to pravidelne tak niečo iné robíš pravidelne predtým. Alebo je to počasím?
Vek?
@anonym_1232ba 34
@anonym_autor pridavam sa… ja to mavam ale vzdy tyzden pred menstruaciou z nicoho nic. Jem pravidelne male porcie cely zivot, tlak mam nizky cely zivot 90/60 cca pijem cistu vodu 3 l a viac mohla by som ist prikladom, cvicim, mam dostatok spanku… taketo pocity ze so sekundy na sekunde sa mi zacne tocit extrmene hlava ci sedim kracam lezim toci sa hlava trva to 4-6 hodin a viac bez pauzy mam pocit ze omdliem deje sa mi to posledny tok vzdy 10-12 dni pred menstruaciou az tak ze sa bojim byt sama v ten den … nedokazem fungovat neviem kedy to pride… bola som na krvne testy dokonca som si priplatila zvlast rozbor, dokladnejsi. Cukor ok, krvny obraz ok, jedine co bolo zvysene bol konfigurovany a nekonfigurovany bilirubin. Sono - uplne v poriadku. Neviem kam dalej s tym… ved 41
@anonym_autor Nie je mozne, ze mas nizky tlak a k tomu prilis nariedenu krv?
@beata_k z 2,5l vody? Ja neviem, lebo cez leto pijem aj trochu viac. Krv musim riesit... lebo mam trombofilny stav.
@anonym_autor Má na to vplyv stále rovnaké miesto, možno zlá zóna, ovzdušie, kde ti príde zle ?alebo vždy je to po nejakom nápoji, ktorý ti nesadol. Skús si zapisovať, čo sa stalo tesne pred tým a či ti vyjdú nejaké spoločné ukazovatele.
@anonym_autor chodte s tym k obvodakovi. chcelo by to dat si ten 24-48 hodinovy merac tlaku, merat cukor v krvi v take dni kazde 2 hodinky. pripadne, skuste si dat nieco sladke - ovocny dzus, hroznovy cukor, alebo aspon kusok cokolady ci cukrik. ak by to bolo nizkym cukrom, odznie to pomerne rychlo. ak by bol cukor zvyseny, neposkodi to takto nic. tych moznosti, co to moze robit je vela, ale bez diagnosticky je vsetko len vystrelom do tmy.
ja to mavam denne, ked som brala antidepresiva takmer to vymizlo, cele dni mi je zle, musim sa vratit k liekom, tiez trpim extrasystolami
kľudne aj z psychiky - ale to býva skôr ráno a doobeda, k večeru sa stav výrazne zlepší.
Cukor je OK? Mne je na odpadnutie aj z kávy.
Aj ja som take mavala…tlak, cukor, niekedy aj pocasie, som citlivá na všetko. Odkedy beriem každý deň magnezium, tak sa mi to nestáva, to na odporúčanie dr. Aj hroznový cukor pomáha, ak je to ten cukor..

tlak... malo vody .. stres