icon

Zaberá Kinedryl dospelým pri cestovnej nevoľnosti?

4. dec 2024
unicornlady
4. dec 2024

Mne pomáhajú mentolky- Tic Tac, Snehulky, prípadne zázvorové cukríky..
Ale samozrejme, že šofér nesmie ísť ako blázon do zákrut a kopcov, lebo v takom prípade by mi nepomohlo nič.

lilianka28
4. dec 2024

Samozrejme že zaberá. Treba dávkovať podľa príbalového letáku.

adriana2301
4. dec 2024

Ano zabera☺️

refly
4. dec 2024

Zabera a perfektne. Tiez funguje ako sen, ked sa cloveku fakt zdviha zaludok. Ja si neviem kynedril vynachvalit

patka06
4. dec 2024

Záberá, z vlastnej skúsenosti napr. cca 60 kilovej žene stačí 1/2 tabletky

kacena4
4. dec 2024

mne pomaha. no najradšej mam lizatka su super

tanikka
4. dec 2024

mne zaberá kinedryl na 200% . akurát, že sa mi po ňom chce spať tak, že proste neudržím oči otvorené. a to je jedno, či si dám polovicu tabletky, celú alebo štvrtinu. 😀 nechápem to. proste takýto účinok na mňa má.

tassyn
4. dec 2024

Ja ho tiež niekedy beriem a zaberá mi🙂

marcellka32
4. dec 2024

Mne nie, hlavne na lod nemôžem....kým som zistila, že nemôžem loďou cestovať, bola som prehnuta cez palubu a celé raňajky išli rybickam...
Na druhý krát som si dala 2 kinedrily....nič, znova....ok, už na loď nejdem nikdy
Toto leto po 10 rokoch vylet 6 hodín na lodi, kúpila som si miestne lieky v lekárni, zabrali...ale bola som trochu unavená z nich

srdiecko4u
4. dec 2024

Tiež používame lízatká.

tetapetra
4. dec 2024

Mne zaberá až, až. Stačí mi polovica a to nemám 40kg. Mňa aj taká malá dávka zloží

biba_18
4. dec 2024

kinedryl som vysadila a už roky fungujem na princípe klamania mozgu ... v priebehu cesty (skôr ako cítim že už reálne na mňa ide kinetóza) tak začnem pojedať malé sústa (napr. chipsové hranolčeky) - totižto kinetóza je stav keď si mozog myslí že telo je otrávené - takže ak človek je hoci aj malé sústa, dáva mozgu najavo, že nie je otrávený a keď nie je otrávený, nemusí vracať ... na 100% funguje ... netreba zjesť celý balík čipsov 😂 fakt malé sústa raz za čas ...

marcellka32
4. dec 2024

@biba_18 no toto som si nahovárala aj ja...jedla som, všetko von cez palubu lode...

biba_18
4. dec 2024

@marcellka32 isteže, loď je ale niečo iné ako bežné auto alebo autobus ... kinetóza totižto vzniká z nekoordinácie zrakového vnemu a výstupu vnútorného ucha - na lodi alebo v lietadle mozog nemá možnosť to nijak koordinovať a amplitúdy pohybu sú aj výraznejšie ako na ceste - takže sa môže stať, že stav otravy je pre mozog vážnejší ...

janush
4. dec 2024

ano 😉

ivanakal
4. dec 2024

Ano, ale davam si len pol pirulky, lebo som bola po nom ako nadrogovana. 😀

maminkadeticiek
4. dec 2024

Neviem ci zabera,ale ak sa rata to ze ma po nom vypne uplne tak zabera 😁

maminkadeticiek
4. dec 2024

@ivanakal Asi tak.Ja si z jedneho letu po nom pametam len utrzky ako som sa preberala zo spanku.

adrianap83
4. dec 2024

Mne pomohlo, aj na malej lodi s veľkými vlnami. Pani oproti cele raňajky vyriešila, ja som udržala, aj keď teda jedno mi nebolo. Do auta nemusím, ale na tú loď som si predsalen dala. Aj na spiatočnú cestu.

masinka
4. dec 2024

@biba_18 tuto metodu pouzivala aj moja mama, ona zvykla hryzkat jablcko pekne po milimetriku, mojej dcere nepomahalo ani to, po kynderile bola besna, fungoval len Aviomarin kym ho neprestali predavat, nastastie z toho casom vyrastla.

ivanakal
4. dec 2024

@maminkadeticiek ja som sa prebrala na to, ze mi sliny tecu z ust 😂 haha. a to nebolo prvy krat, aj v aute som mala taketo stavy 😄

sisska96
4. dec 2024

Jasne

grolmulina
4. dec 2024

ano, je ucinny. tiez si ho davam v poslednej dobe, ked cestujem, predtym som s tymto veru nemala absolutne ziadny problem.

rozculena
Autor odpoveď zmazal
patka06
4. dec 2024

Kinedryl obsahuje kofein, nemal by uspávať

danyelia
4. dec 2024

Určite zaberá, ja som ho isté obdobie v dospelosti brala na dlhé cesty, dávka podľa návodu, no normálne som odkvecla od tej únavy, raz som tak zaspala v kancelárii pred nejakou pracovnou akciou 😃

letter
4. dec 2024

staci mi 1/4 tablety na 2-3 hod cesty autom :D dokonca aj pred statnicami ked som nevedela spat som si dala kinedryl navecer :D

ivanakal
5. dec 2024

@patka06 tak veľa ľudí ma takúto skúsenosť, tak asi uspáva, bez ohľadu na to, či obsahuje kofeín.... mimochodom medzi nežiaducimi účinkami je útlm, spavosť.... tak asi niečo na tom bude. Mňa uspal vždy, a nie som sama. 🙂