Zaberá Kinedryl dospelým pri cestovnej nevoľnosti?
Zabera a perfektne. Tiez funguje ako sen, ked sa cloveku fakt zdviha zaludok. Ja si neviem kynedril vynachvalit
mne zaberá kinedryl na 200% . akurát, že sa mi po ňom chce spať tak, že proste neudržím oči otvorené. a to je jedno, či si dám polovicu tabletky, celú alebo štvrtinu. 😀 nechápem to. proste takýto účinok na mňa má.
Mne nie, hlavne na lod nemôžem....kým som zistila, že nemôžem loďou cestovať, bola som prehnuta cez palubu a celé raňajky išli rybickam...
Na druhý krát som si dala 2 kinedrily....nič, znova....ok, už na loď nejdem nikdy
Toto leto po 10 rokoch vylet 6 hodín na lodi, kúpila som si miestne lieky v lekárni, zabrali...ale bola som trochu unavená z nich
Mne zaberá až, až. Stačí mi polovica a to nemám 40kg. Mňa aj taká malá dávka zloží
kinedryl som vysadila a už roky fungujem na princípe klamania mozgu ... v priebehu cesty (skôr ako cítim že už reálne na mňa ide kinetóza) tak začnem pojedať malé sústa (napr. chipsové hranolčeky) - totižto kinetóza je stav keď si mozog myslí že telo je otrávené - takže ak človek je hoci aj malé sústa, dáva mozgu najavo, že nie je otrávený a keď nie je otrávený, nemusí vracať ... na 100% funguje ... netreba zjesť celý balík čipsov 😂 fakt malé sústa raz za čas ...
@biba_18 no toto som si nahovárala aj ja...jedla som, všetko von cez palubu lode...
@marcellka32 isteže, loď je ale niečo iné ako bežné auto alebo autobus ... kinetóza totižto vzniká z nekoordinácie zrakového vnemu a výstupu vnútorného ucha - na lodi alebo v lietadle mozog nemá možnosť to nijak koordinovať a amplitúdy pohybu sú aj výraznejšie ako na ceste - takže sa môže stať, že stav otravy je pre mozog vážnejší ...
@ivanakal Asi tak.Ja si z jedneho letu po nom pametam len utrzky ako som sa preberala zo spanku.
Mne pomohlo, aj na malej lodi s veľkými vlnami. Pani oproti cele raňajky vyriešila, ja som udržala, aj keď teda jedno mi nebolo. Do auta nemusím, ale na tú loď som si predsalen dala. Aj na spiatočnú cestu.
@maminkadeticiek ja som sa prebrala na to, ze mi sliny tecu z ust 😂 haha. a to nebolo prvy krat, aj v aute som mala taketo stavy 😄
ano, je ucinny. tiez si ho davam v poslednej dobe, ked cestujem, predtym som s tymto veru nemala absolutne ziadny problem.
Určite zaberá, ja som ho isté obdobie v dospelosti brala na dlhé cesty, dávka podľa návodu, no normálne som odkvecla od tej únavy, raz som tak zaspala v kancelárii pred nejakou pracovnou akciou 😃
staci mi 1/4 tablety na 2-3 hod cesty autom :D dokonca aj pred statnicami ked som nevedela spat som si dala kinedryl navecer :D

Mne pomáhajú mentolky- Tic Tac, Snehulky, prípadne zázvorové cukríky..
Ale samozrejme, že šofér nesmie ísť ako blázon do zákrut a kopcov, lebo v takom prípade by mi nepomohlo nič.