Zamietnutie kúpeľov poisťovňou po hysterektómii
Chcela by som sa opýtať či je tu niekto komu všeobecná zdravotná poisťovňa zamietla kúpele po hysterektómii aj odstránenie vaječníkov. Mne dnes prišlo že mi to zamietli neschválili. Asi do kúpeľov neposielaju obyčajne ženy.
@anonym_autor teraz neschvaluju tolkym ludom
Ze by si neverila
U mojho vseobecneho som bola a ze za tyzden sa im vratilo 35 ziadosti, ze neschvalili nic
Hold tazke casy este len budu
@anonym_be4699 Musia mať presnú diagnózu a kritéria, inak ti neschvália. Tam to nie je, že či schváli alebo neschvália podľa sympati. Ak ma konkretnu diagnózu na ktorú má nárok, tak schváliť musia. Len mnohí ľudia si myslia, že každá operácia a diagnoza musí byt schvalena. To nie, musi mať presné znenie diagnózy
@anonym_fe55a0 stačí ísť do takých piestan napríklad. A do krčmy chodíš asi ty, keď prd vieš.
@anonym_a4c8e0 A prečo ťa trápi, že Ukrajinec si zaplatí kúpele??? Kúpele mu schvália, vtedy keď si tu platí zdravotné poistenie a má diagnózu. Poisťovňa prepláca len procedury. Stravu a ubytovanie si musia platiť sami. Prečo to teba trápi? Či len obyčajné slovenské komplexy a závisť?? Kym budú na Slovensku takito ľudia ako si ty, nikdy tu nebude dobre. Ze si volič tejto vlády?😁 To by presne zodpovedalo tvojmu opisu a primitívnej mentalite.
@anonym_be4699 Musia mať presnú diagnózu a kritéria, inak ti neschvália. Tam to nie je, že či schváli alebo neschvália podľa sympati. Ak ma konkretnu diagnózu na ktorú má nárok, tak schváliť musia. Len mnohí ľudia si myslia, že každá operácia a diagnoza musí byt schvalena. To nie, musi mať presné znenie diagnózy
@anonym_fe55a0 mne to nevysvetluj dobre to viem a dobre viem ako to teraz funguje
Preto plati to co som napisala
Co sa schvalovalo vtedy uz neplati
@anonym_a4c8e0 A prečo ťa trápi, že Ukrajinec si zaplatí kúpele??? Kúpele mu schvália, vtedy keď si tu platí zdravotné poistenie a má diagnózu. Poisťovňa prepláca len procedury. Stravu a ubytovanie si musia platiť sami. Prečo to teba trápi? Či len obyčajné slovenské komplexy a závisť?? Kym budú na Slovensku takito ľudia ako si ty, nikdy tu nebude dobre. Ze si volič tejto vlády?😁 To by presne zodpovedalo tvojmu opisu a primitívnej mentalite.
@anonym_fe55a0 primitívna si tu akurát ty, lebo nevieš a len mudrujes. Keby si to chcela vedieť, majú automaticky Áčka.
@anonym_fe55a0 primitívna si tu akurát ty, lebo nevieš a len mudrujes. Keby si to chcela vedieť, majú automaticky Áčka.
@anonym_a4c8e0 chod uz spat,prosim ta, lebo trepes. Aby ti zavist oko nevybila.
@anonym_b3aca1 Stavy po operáciách vnútorných rodidiel do 6 mesiacov po operácii, vynímajúc operácie diagnostické a laparoskopické bez
komplikácií.
Toto je v zozname v poisťovni. Vyslovene mi napísala do správy, že pooperačný stav komplikovaný nauzeou. Okrem toho nič, takže bez toho by mi ich neschválili.
@ibrunova tak ako je tam napísané laparo operácie bez komplikácií, cize chapem to tak, ze samotný zákrok, ze sa nerobi nic navyse, napr.žiadna plastika, len štandardná hysterekromia. A myslim ze tam zohráva ulohu aj indikácia na operáciu. Na to vedia odpoved v poisťovni. V ziadnom pripade sa nechcem skriepit, ale pri tom, ako si poistovne strážia svoje výdavky, tažko považujú za nejaku komplikáciu "obyčajnú nauzeu" , ktora je pomerne bežná u pooperacnych stavov.

@anonym_a4c8e0 dezolatske reci si nechaj. Chodim pravidelne do kupelov, este som ukrainca nestretla. Ci len zavist ta v krcme premohla?
@anonym_fe55a0 stačí ísť do takých piestan napríklad. A do krčmy chodíš asi ty, keď prd vieš.