icon

Zápal pod náušnicou

maminkazdenka12
16. jún 2025

Dobrý deň, prosím vás neviete príčinu alebo čo je toto? dala som si dole náušnicu len tak nic ma nebolelo a pod nou som mala toto, co je na obrazku. dakujem za kazdu odozvu🩷 je to zápal?

Zápal pod náušnicou
vorkola
•
16. jún 2025

To bude nejaky infekt,aj ja som to mala,ked som nausnice mala nie zlate,ale ako len obycajne, bizuteria..Prestala nosit, infekt zmizol, asi za tyzden

maminkazdenka12
autor
•
16. jún 2025
@vorkola

To bude nejaky infekt,aj ja som to mala,ked som nausnice mala nie zlate,ale ako len obycajne, bizuteria..Prestala nosit, infekt zmizol, asi za tyzden

@vorkola ďakujem za odpoveď, beriem na vedomie .

dananov
•
18. jún 2025
@vorkola

@vorkola mala som to rovnako, vždy keď som mala niečo iné ako zlato alebo striebro tak sa mi toto dialo. Postupne som náušnice striedala a nejak si uši zvykli aj na bižu. Avšak po dlhšej dobe si zase odvykli. Prečisti si to liehom to mi hned pomohlo

maminkazdenka12
autor
•
18. jún 2025
@dananov

@vorkola mala som to rovnako, vždy keď som mala niečo iné ako zlato alebo striebro tak sa mi toto dialo. Postupne som náušnice striedala a nejak si uši zvykli aj na bižu. Avšak po dlhšej dobe si zase odvykli. Prečisti si to liehom to mi hned pomohlo

@dananov dakujem, uz lepšie.