icon

Zápal sedacieho nervu

leazeziliny
1. jan 2023

Baby už nejakých 5 dní trpím, fungujem na flectore a mastiach. Keď pôjdem k doktorovi, urobí niečo viac? Vie mi pomôcť, či si to musím odtrpiet?
Vďaka a všetko dobré v novom roku.

pribinak
1. jan 2023

@leazeziliny jasne že urobí viac, dostaneš presnú liečbu

fobula
1. jan 2023

@leazeziliny Mne pomohla masérka,lebo som to mala stuhnuté až po špičku nôh,hlavne lýtko.. sa mi podlomili nohy a normálne som.neustala.chodila som ortopedovi na nárazové vlny,že asi mám nejaký sval pritoto ku kosti.
No pomohlo mi keď mi to až celé rozmasirovala jemné a dala mi kávové kamene na prehriatie,po 3 raze to bolo fuč,ale teda som si dával pozor na nachladnutie.

leazeziliny
autor
1. jan 2023

@pribinak
@fobula ako dlho to u vás trvalo? Už som vyčerpaná.

pribinak
1. jan 2023

@leazeziliny tak chod na pohotovosť. Ja dom to nemala. Mal kolega. 2 týždne PN

fobula
1. jan 2023

@leazeziliny no prvy týždeň som.bola na tie vlny aj druhý.. a nemoppmhlo nič.. tak ten druhý som skúsila tu masáž a uľavilo sa mi hneď .. ale teda ešte to nezmizlo .. po druhej masáži po pár dnoch lepšie a tretiu som dala už tak preventívne.. stále som to cítila ale už nebolelo.. iba som nosila nejaký čas neopren pás aby nenachladla..

dominikamacakova
1. jan 2023

Ja som to mala ako tehotná a chodila som pomaly po štvornožky lebo som nemohla nijaké lieky. Prešlo to samé

princeznaaa12345
1. jan 2023

Ja som to mala asi tri mesiace, celé tri mesiace som aj užívala lieky, okrem toho 3 týždeň injekcie a týždeň infúzie 🤦‍♀️

olsiv
1. jan 2023

skús dobrého maséra, ja som to mala, vysunutá platnička pricvikla nerv, strašne to bolelo - masér napravil platničku, odišla som bez bolesti od neho

tina2404
2. jan 2023

@leazeziliny daval mi 10dni injekcie. Vybrala som xxx liekov. No nic doslova som si odtrpela 3mesiace .