Zápal sedacieho nervu
Baby už nejakých 5 dní trpím, fungujem na flectore a mastiach. Keď pôjdem k doktorovi, urobí niečo viac? Vie mi pomôcť, či si to musím odtrpiet?
Vďaka a všetko dobré v novom roku.
@leazeziliny Mne pomohla masérka,lebo som to mala stuhnuté až po špičku nôh,hlavne lýtko.. sa mi podlomili nohy a normálne som.neustala.chodila som ortopedovi na nárazové vlny,že asi mám nejaký sval pritoto ku kosti.
No pomohlo mi keď mi to až celé rozmasirovala jemné a dala mi kávové kamene na prehriatie,po 3 raze to bolo fuč,ale teda som si dával pozor na nachladnutie.
@leazeziliny no prvy týždeň som.bola na tie vlny aj druhý.. a nemoppmhlo nič.. tak ten druhý som skúsila tu masáž a uľavilo sa mi hneď .. ale teda ešte to nezmizlo .. po druhej masáži po pár dnoch lepšie a tretiu som dala už tak preventívne.. stále som to cítila ale už nebolelo.. iba som nosila nejaký čas neopren pás aby nenachladla..
Ja som to mala ako tehotná a chodila som pomaly po štvornožky lebo som nemohla nijaké lieky. Prešlo to samé
Ja som to mala asi tri mesiace, celé tri mesiace som aj užívala lieky, okrem toho 3 týždeň injekcie a týždeň infúzie 🤦♀️
skús dobrého maséra, ja som to mala, vysunutá platnička pricvikla nerv, strašne to bolelo - masér napravil platničku, odišla som bez bolesti od neho
@leazeziliny daval mi 10dni injekcie. Vybrala som xxx liekov. No nic doslova som si odtrpela 3mesiace .

@leazeziliny jasne že urobí viac, dostaneš presnú liečbu