Zášklby v očiach a tetánia
Dobry den uz dlhsie mam zasklby/tiky v ociach.akoby mi tiklo/sklbo okom a zubami naraz je to taka sekundova zalezitost...mam silnu tetaniu( prave teraz ani nejake zle obdobie),som unavena vycerpana vynervovana akasi 🙈 je mozne ze to je z tetanie mava to niekto?
áno, tie zášklby sú celkom bežná vec. sestra ju má a poviem ti, že toto je asi to najmenej, čo ju trápi. neustále kŕče v nohách, stehnách, ani magnézium nepomáha, a to užíva dennodenne.
ano to je z tetanie ak mas zvyseny stres asi treba aj Ad alebo nieco ine na upokojenie
@0ria0 no mne sklbne teda nie ocami ale vieckami zavrie na sekundu z nicoho nic ...taky sekundovy krc my som to nazvala...akoze ja krce nemavam nejake silne inde ked to pride tak mi sklbe celym telom a lavu nohu mam taku ze sa mi akokeby chveje a je to dost neprijemne . Ja mam skor panicke ataky ...nic horsie pre mna nie je ako ked citim ako keby mi jazyk taka alebo ako to nazvat do krka...proste zacne mi to tahat a pritom viem aj rozpravat vsetko 🙈 akoze vsetko sa da prezit u mna ale toto je hroza 🙈
@mamina7070 a to normalne aj akoby zasklb vieckami? Ze mi zavrie oci na sekundu alebo jedno oko? A este ktomu aj zubami cuknem ...Tak silno akoby krc a hned polavi... ja mam tetaniu 11 rokov ale teda toto som nemavala ..kazdy rok ine problemy🙈
Zvysit magnezium, vela spanku, ziadna kava, ziadne energy drinky ziadny stres
@taktotedanie kavu ani energetaky nepijem vpbec...len mam dceru ktorej idu zuby🙈 obcas spim dokopy 4hod niiekedy sa podari aj 7hod podla toho ako velmi v noci place
Ahoj ako ti dlho ti sklbalo viečkom presne aj mne ako keby na sekundu zavrelo.Ako ti to preslo?respektíve co ti na to pomohlo ďakujem za radu.☺️
@ivanocka83 ahoj mam to doterwz hlavne ked som viac unavena (napriklad prebdena noc pri dcere) ..
Ahojte, mali ste niektora aj zavrate ako keby si vypijete? Mne cca 2 m tika v oku, teraz to trošku prestalo....a dnes ráno som normálne nevedela vstať z postele čo som mala také točaky..... Nemá niekto s týmto skúsenosť?

Ano, ja som to mala asi 2 mes za pravym okom nonstop. Pomohlo mi sa skludnit a magne b6 forte 2x denne. Mam nasledne aj tetaniu potvrdenu. Tie zasklby preslo po asi tyzdni uzivania..ale stale to uzivam.