Závažné zdravotné problémy: Ako na ne reagovať?
Zdravim, nieco so mnou nie je v poriadku, ale nikto nevie co a uz sa na mna pozeraju ako na blazna…fakt niet dna, aby mi nieco nebolo. Uz aj manzel uznava, ze nieco nie je v poriadku…takze v skratke:
- boli ma ta cast sanky/kosti hned pred uchom a to potom smeruje dalej do hlavy a sanky
- boli ma hlava uplne vzadu ako sa napaja na krk, ale je to taka zvlastna bolest
- posledne asi 3 tyzdne mam pocit, ako keby mi niekto namiesto hlavy polozil 10 kilovy melon a normalne sa namaham, aby som hlavu udrzala vzpriamenu
- posledne asi 2 tyzdne ma boli krk, uzliny…plus uplne pod sankou vzadu mam take 2 tvrde male plochy, zubar povedal, ze to mozu byt slinne zlazy, mam ist na sono, len sa neviem dovolat
- poslednych par dni ma boli pod “pazuchami”, asi 2 dni dozadu zacali boliet uz aj klucne kosti a od vcera ma boli prava ruka v ramene a pokracuje to cez pazu az do hornej strany zapastia
- tie uzliny, resp krk ma boli hlavne v tej zadnej casti ako konci sanka
- tazsie sa mi dycha a pocitujem ako keby bodanie
- plus ma sem tam ako keby pichne/zaboli pri pravej slabine
- zvyknu ma boliet stehenne kosti
- niekedy rano mi je na zvracanie
- niekedy po jedle mi je na zvracanie
- som casto unavena, poobede si potrebujem casto lahnut
- mavam neskutocne vykyvy nalad
- mam anemiu
- zvykne ma boliet chrbat v krizovej oblasti
- smrad v ustach kludne aj minutu po umyti zubov
Robili mi xy vysetreni, x krat mi brali krv, bola som na preventivnej kompletnej prehliadke, nikde nic nezistili.
Robili mi gastroskopiu aj kolonoskopiu a nic.
Akurat teda, ze mam kamienok v oblicke a chronicky zapal zaludka.
Do toho mi este pred asi 6 rokmi? diagnostikovali uzkostno depresivnu poruchu, to sme ale zistili, ze mam z histaminu.
Mam fobiu z rakoviny.
A vzdy sa vystresujem z kazdej zmeny, ktoru na sebe zbadam.
Dnes mi lekar, ked som ho poprosila, ci by ma mohol poslat na rtg pluc povedal, ze to nie je samoobsluha na vymenne listky…pozera sa na mna ako na blazna a povedal, ze sa nejak velmi sledujem…
Ja rozumiem tomu, ze to vyzera zvlastne a na navstevu cvokara, ale viem, ze so mnou nieco nie je v poriadku a ze takto sa zdravy, 37 rocny clovek neciti…
Zajtra mi maju vziat vzorky na testy na preventivnu prehliadku a potom sa uvidi kam a ci ma vobec niekam posle.
Kedze mam z neho pocit, ze ho to absolutne nezaujima a len ho obtazujem…
O tyzden som objednana na neurologiu…tak snad pridu na problem a snad to nebude nic vazne…
A este mavam hrozne navaly tepla…ze mam pocit ako keby som vo vnutri horela…
Stretli ste sa niekto s niecim takymto?
Ahoj. Ja ti neporadím ale verim, že na neurológii sa príde na to čo sa ti deje. Ja mám napr nejaké výrastky na krčnej chrbtici a celkovo mám zlú krčnú. Mám z nej neskutočné niekoľkodňové bolesti hlavy. Ak natrafis na dobrú neuro tak ťa poposiela po vyšetreniach. Ja som bola rtg, eeg a mri. Ak ti nič nezistí ani ona, skús odísť s mužom na dovolenku aspoň na týždeň niekam. Vyvetráš sa, nové miesto, zážitky a uvidíš že nebudeš mať kedy myslieť na to, že ťa niečo bolí 🙂 samozrejme nevylučujem že ti reálne niečo je, ale skôr si myslím že potrebuješ len vypadnúť zo stereotypu. Držím palce a daj vedieť čo u tej neuro 🙂
Ďakujem dámy 🙂 No niekedy je to dosť na nervy...keď mám opísať príznaky, ktoré vyzerajú ako keby som si ich vymyslela po 5 pohároch vína...a ešte keď ich je toľko. Na tej preventívnej minulý rok mi internista, u ktorého som bola povedal, že či viem čo majú spoločné všetky tie moje príznaky...a ja že ehm...nie? Ale že to by som mala vedieť...reku ehm...nie ste tu od toho Vy? A on že...spoločné majú to, že nemajú vlastne nič spoločné. Potom povedal, že nič také ako histamínová intolerancia neexistuje. A keď som mu povedala, že z niektorých jedál mám do 30 minút brucho ako v 6.mesiaci tak povedal, že to nie je možné, že za 30 minút sa potrava ani nedostane do brucha...hm...tak ok.
@sussana29 inak toto chcem riesit s mojou obvodnou taktiez. Uz som ako simulant, stale mi nieco je a unavena som uz dlho... Riesim to izolovane s gastroenterologom, neurologom, gynekologom atd... A ked som si pozrela nedavno sjorgenov syndrom, tak 18 priznakov z 20 mam... A ja mam aj ine autoimunitne - Hashimota uz cca 15 rokov...co sa velmi casto spaja.. nikto sa na to nepozrie takto komplexne...
Neboj vôbec nie su ako po 5 pohároch vína, ja som to videla už niekoľko krát. Síce nie všetky naraz ale veľmi často opakujúce tie ktoré spomínaš s tým čo som ti napísala.
Ja by som ti ešte poradila tu stravu upraviť s nutričným terapeutom (nie výživovým poradcom). Nemáš to dobre nastavené, takto ti budú chýbať živiny a budú z toho vyplývať ďalšie problémy.
@lavender94 Ďakujem , skúsim 🙂
@luccija nejaka klinika Profy. Mali najskorsi termin
Príliš sa sleduješ. XY vyšetrení a zistili ti banality. Myslím, ze ta poznámka kohosi o psychiatrovi bola na mieste.
Nečítala som celú diskusiu, ale nemáš prsné implantáty? Sesternica mala polovicu tvojich príznakov a spôsobovali jej to implantáty. Dala ich von a všetko sa jej pomaly vrátilo do normálu.

Smer reumatológia. Prečítaj si niečo o sjögrenovom syndróme.