icon

Závrate pri užívaní antidepresív. Môžu lieky nesadnúť?

siska36
Včera o 18:05

Ahojte prosím vás poraďte mi užívam AD 5tižden mám stále motanie hlavi, závrate môže to byť s toho že mi lieki nesadli ?

thirstymonk
Včera o 18:14

@siska36 Jasné, že áno. Treba kontaktovať psychošku a nech ti dá iné.

billy_jean
Včera o 18:30

Netreba dávať nič iné, ak sú toto jediné nežiadúce účinky, tak je to super. Zväčšia býva tá paleta nežiadúcich účinkov veľmi široká. Vydrž, proces nasádzania trvá 6-8 týždňov, u niekoho do 12t, teda do 3m. Ale zhruba po 8t by si malo telo zvyknúť na AD a mal by sa dostaviť terapeutický účinok.

anonym_41ae9a
Včera o 18:49

môžeš napísať názov lieku?

anonym_b1d238
Včera o 19:09

@siska36 merala si si tlak?Niektoré ho môžu znižovať.Zavaty som mala iba prvé 2,3 dni

anonym_340424
Včera o 19:12

Prave dnes som bola u lekarky po ad a vravela mi, ze su to bezne neziaduce ucinky. Takze musi si telo zvyknut, po mesiaci uvidis ci ti sadli,alebo nie.ja zacinam od zajtra,no mam trochu strach.

siska36
autor
Včera o 19:13
@anonym_41ae9a

@anonym_41ae9a setralin

siska36
autor
Včera o 19:13
@anonym_41ae9a

@anonym_41ae9a setralin

siska36
autor
Včera o 19:21
@anonym_340424

Prave dnes som bola u lekarky po ad a vravela mi, ze su to bezne neziaduce ucinky. Takze musi si telo zvyknut, po mesiaci uvidis ci ti sadli,alebo nie.ja zacinam od zajtra,no mam trochu strach.

@anonym_340424 ja ich užívam už mesiac a stále sa mi motá hlava mám aj zvíšenu davku ale aj deň pred zvišenim sa mi motala tak neviem či mám ešte počkať

siska36
autor
Včera o 19:25
@billy_jean

Netreba dávať nič iné, ak sú toto jediné nežiadúce účinky, tak je to super. Zväčšia býva tá paleta nežiadúcich účinkov veľmi široká. Vydrž, proces nasádzania trvá 6-8 týždňov, u niekoho do 12t, teda do 3m. Ale zhruba po 8t by si malo telo zvyknúť na AD a mal by sa dostaviť terapeutický účinok.

@billy_jean tak asi musím ešte vidržat ale už ma to unavuje bojím sa chodiť von že niekam odpadnem