Závrate pri užívaní antidepresív. Môžu lieky nesadnúť?
Ahojte prosím vás poraďte mi užívam AD 5tižden mám stále motanie hlavi, závrate môže to byť s toho že mi lieki nesadli ?
Netreba dávať nič iné, ak sú toto jediné nežiadúce účinky, tak je to super. Zväčšia býva tá paleta nežiadúcich účinkov veľmi široká. Vydrž, proces nasádzania trvá 6-8 týždňov, u niekoho do 12t, teda do 3m. Ale zhruba po 8t by si malo telo zvyknúť na AD a mal by sa dostaviť terapeutický účinok.
môžeš napísať názov lieku?
@siska36 merala si si tlak?Niektoré ho môžu znižovať.Zavaty som mala iba prvé 2,3 dni
Prave dnes som bola u lekarky po ad a vravela mi, ze su to bezne neziaduce ucinky. Takze musi si telo zvyknut, po mesiaci uvidis ci ti sadli,alebo nie.ja zacinam od zajtra,no mam trochu strach.
Prave dnes som bola u lekarky po ad a vravela mi, ze su to bezne neziaduce ucinky. Takze musi si telo zvyknut, po mesiaci uvidis ci ti sadli,alebo nie.ja zacinam od zajtra,no mam trochu strach.
@anonym_340424 ja ich užívam už mesiac a stále sa mi motá hlava mám aj zvíšenu davku ale aj deň pred zvišenim sa mi motala tak neviem či mám ešte počkať
Netreba dávať nič iné, ak sú toto jediné nežiadúce účinky, tak je to super. Zväčšia býva tá paleta nežiadúcich účinkov veľmi široká. Vydrž, proces nasádzania trvá 6-8 týždňov, u niekoho do 12t, teda do 3m. Ale zhruba po 8t by si malo telo zvyknúť na AD a mal by sa dostaviť terapeutický účinok.
@billy_jean tak asi musím ešte vidržat ale už ma to unavuje bojím sa chodiť von že niekam odpadnem

@siska36 Jasné, že áno. Treba kontaktovať psychošku a nech ti dá iné.