icon

Závraty počas celého dňa

lajka65
30. dec 2021

Ahojte ,už dlhšiu dobu mám závraty počas celého dna ,a bolesť hlavy raz na jednej strane hlavy raz na druhej ,potom vzadu a tak to prechádza po celej hlave,dnes som sa odhodlala že idem k obvodnému ,ten mi porobila všetky možné odbery,výsledky si všetky ok ,,,,,šla som na ORL či niečo nebude s uchom,tam tiež je všetko ok,zajtra som objednaná na CT hlavy ...ale ja sa strašné bojím že mi tam nie o nájdu a pod ,nádor,strašné stresujem.......treba sa báť či všetko bude ok?

Strana
z2
lajka65
autor
7. jan 2022

@olinaaaa CT hlavy v poriadku,ušné v poriadku,krvné odbery v poriadku,neurológia v poriadku ale dala mi termín na emg hlavy či nemám tetaniu.ja si myslím.ze nie a že to mám z hormónov lebo som prestala kojit ,lebo tie stavy pociťujem 2 mesiac .možno je to aj spojitosť s chrbticou lebo ma bolí .a čuduj sa svete včera som dostala menzes a závraty a bolesť hlavy nikde .z dna na deň .čiže ja mám asi ten predmenstruacna syndróm 2 týždne pred menzesom každý mesiac .lebo ešte nemám ustálené hormóny .tak mi povedal môj gyn.ale.antikoncepciu mi zatiaľ dať nemôže lebo mám nález na krčku čo treba vo februári operovať ,čiže ešte mesiac musí.vydrzat

lajka65
autor
7. jan 2022

@luccija sono ciev mi nerobili ,ale zajtra idem na masáž a potom ešte asi 2 krát pôjdem tak uvidím akoi bude

Strana
z2