icon

Zelené potraviny green ways - naozaj fungujú?

27. apr 2021

Ahojte kočky, máte s tým niektorá skúsenosť ? Je to len biznis alebo naozaj cítite nejaké zmeny ?
Ak tu niekto s tým robí, rada by som Vám napísala správu.

hvolkovamirka
27. apr 2021

pripojim sa, tiez ma to zaujima 🙂

mogaa
27. apr 2021

rovnaký a možno ešte lepší efekt ti urobí ak budeš jesť denne šalát, žeruchu, mladý špenát, mladú žihlavu, pažitku, petržlenovú vňať, medvedí cesnek.....

autor
27. apr 2021

@mogaa a skúšala si ich produkty ?

elizabet173
27. apr 2021

ďalší super nápad, ako vytiahnuť peniaze z vreciek dôverčivých ľudí

mogaa
27. apr 2021

Volakedy so brala aj chlorelu aj mladý jačmeň - nuž mladá sprostá.....S vekom už som pochopila že žiadny zázrak neexistuje, žiadna zázračná potravina vďaka ktorej nebudeš chorá.....Ak by to tak bolo tak nezomierajú tisíce mladých ľudí na ochorenia či zápal plúc, či korona, o rakovine nehovoriac.....a k tým ľahším chorobám ti urobí oveľa lepšiu službu zdravší jedálniček ako jeden zázračný zelený produkt......

gia88
Odpoveď bola odstránená
gia88
23. aug 2021

Ja s nimi pracujem,co potrebujete? Piste prosim spravu 🙂 dakujem

gia88
23. aug 2021

@hvolkovamirka Ja s nimi pracujem,co potrebujete? Piste prosim spravu 🙂 dakujem

beahavala
7. júl 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ja mám skúsenosť so zelenými potravinami od naturalprotein, volá sa to supergreens a teda ja si z toho robím každé ráno nápoj a dosť výrazne mi to pomáha na trávenie

beahavala
Autor odpoveď zmazal
ninah1486
10. júl 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

mne zelene potraviny zlepsili travenie, nepovedala by som ze to spravi az tak vela