Zimnica v noci: Skúsenosti a rady?
Mate niekto s tymto skusenost? Uz asi tyzden ma v noci chyti zimnica. Musim sa az po bradu zakryt paplonom. Ale po chvili mi je samozrejme uz potom teplo a musim sa odkryt a uz je to ok. Opakuje sa to 1-2x za noc. Mam 35 rokov,
to normalne nie je.
smer lekar ak teda nie si chora. mozni si v RD kde je chladnejsie , mozno mas zle prekrvenie...
tento stav som mala pred jednou chorobou... pásovým oparom.
netvrdím že ty budeš mať pásový opar - ale niečo na teba ide a tvoj organizmus bojuje...
ako pisem v tomto teple normalne nie je.
pokial nezijes dakde v doline kde je 9 st
@bublinka1426 mame v spalni cez den 25 stupnov, v noci asi kusok menej ale iszo nie na zimnicu
@denuss mala som kramy pred 2 oma tyzdnami, take uvlastne kratke a slabe, teraz by som mala mat ovulku. Stitnu zlazu som mala kontrolovanu pred 3ma tyzdnami na preventivke a ta bola ok
ale je, ked mas cez den cez 30 a toto v noci a spis tvoje telo je v utlme a je jasne ze citi zimu
ja tiez ked je prievan idem pod deku............ mame 27 st doma
asi tvoje telo reaguje tak medzi dnou i noocu
mna chyti zimnica aj pri velmi malej teplote napr 37.2
dnes vecer ma chytila, ani teplotu som nemal. To je tym asi ako stale chodim medzi extra teplom - auto a potom klima
Podla mna normalne. Ja sa tiez niekedy zobudim a idem zmrznut, telo mi proste vnoci akosi chladne 🙂. Zakryjem sa po usi, niekedy dam deku cez seba a o chvilu ju zas zhadzujem lebo sa ohrejrm tym ze sa pohybujem
Môžeš mať v tele chronický zápal, v noci sa telo mierne prekysľuje čo môže spôsobiť zimnicu. Skúste protizápalovú stravu a piť večer čaj na odkyslenie organizmu.
Aj horúčky a bolesti sa zvyšujú večer a počas noci, je to kyslejším prostredím v tele.

nie je normalne. ak nemas klimu