icon

Zistili mi extrasystoly

66simonka66
22. jan 2021

Ahojte, zistili mi extrasystoly, vraj to nie je nebezpečné, len nepríjemné, nasadili mi aj lieky concor 5, ale nejako tie extrasystoly stále citim, som z toho vystresovaná a bojím sa. Pri vyšetrení holterom mi namerali 976 extrasystol za 24hodin. Chcela som sa opýtať či niekomu niečo na tie extrasystoly pomohlo a ak áno tak čo?. Ďakujem za rady.

Strana
z2
majkabosakova
12. jan 2026
@bambuslienka

@majkabosakova ahoj🙂 v pohode nic sa take nedejw. Ked som bola 2x tshotna ani som nebrala lieky. Potom stresovejsie obdobie nakoplo busenie srdca a tachykardiu, takze zas berem polku tabletky, a treba si na ten tep davat pozor, ale verim,ze kwby som bola disciplinovana v oddychu a cviceni, ani by nebolo nic treba

@bambuslienka ty si bola aj n aablaciu ? Alebo vlastne iba tabletky berieš ? Ja mám ísť do Košíc na poradňu a ani netuším čo mi povedia dosť ma doktor stým wpw syndromom vystrašil aj keď som čítala veci tak ani spať v kľude neviem .....

bambuslienka
12. jan 2026
@majkabosakova

@bambuslienka ty si bola aj n aablaciu ? Alebo vlastne iba tabletky berieš ? Ja mám ísť do Košíc na poradňu a ani netuším čo mi povedia dosť ma doktor stým wpw syndromom vystrašil aj keď som čítala veci tak ani spať v kľude neviem .....

@majkabosakova nie nebola som na ziaden zakrok. Chodim raz rocne na kontrolu na kardio. Mne doktorka ppvedala,ze to ma dnes mnoho mladych ludi, aj sportovcov, a nie je to zivot ohruzujuci stav. Da sa to samozrejme opravit, natrvalo, na to nsmam zatial odvahu

Strana
z2