Zistili mi extrasystoly
Ahojte, zistili mi extrasystoly, vraj to nie je nebezpečné, len nepríjemné, nasadili mi aj lieky concor 5, ale nejako tie extrasystoly stále citim, som z toho vystresovaná a bojím sa. Pri vyšetrení holterom mi namerali 976 extrasystol za 24hodin. Chcela som sa opýtať či niekomu niečo na tie extrasystoly pomohlo a ak áno tak čo?. Ďakujem za rady.
@bambuslienka ty si bola aj n aablaciu ? Alebo vlastne iba tabletky berieš ? Ja mám ísť do Košíc na poradňu a ani netuším čo mi povedia dosť ma doktor stým wpw syndromom vystrašil aj keď som čítala veci tak ani spať v kľude neviem .....
@majkabosakova nie nebola som na ziaden zakrok. Chodim raz rocne na kontrolu na kardio. Mne doktorka ppvedala,ze to ma dnes mnoho mladych ludi, aj sportovcov, a nie je to zivot ohruzujuci stav. Da sa to samozrejme opravit, natrvalo, na to nsmam zatial odvahu

@majkabosakova ahoj🙂 v pohode nic sa take nedejw. Ked som bola 2x tshotna ani som nebrala lieky. Potom stresovejsie obdobie nakoplo busenie srdca a tachykardiu, takze zas berem polku tabletky, a treba si na ten tep davat pozor, ale verim,ze kwby som bola disciplinovana v oddychu a cviceni, ani by nebolo nic treba
@bambuslienka ty si bola aj n aablaciu ? Alebo vlastne iba tabletky berieš ? Ja mám ísť do Košíc na poradňu a ani netuším čo mi povedia dosť ma doktor stým wpw syndromom vystrašil aj keď som čítala veci tak ani spať v kľude neviem .....