icon

Zlatá žila

rna
1. dec 2022

Ahojte. Asi pred dvoma dňami som mala tvrdú stolicu. Na druhý deň na to.ma. začalo svrbiet a.palit v okolí zadného otvoru. Myslela som si ,že.to.je iba od.tej stolice. Bohužiaľ som si ráno v sprche nahmatala.hrcku medzi polkami. Nevedela som čo to je a potom.sa.od.znamych čo to mali dozvedela, že ide o zlatú zilu. Bohužiaľ vyšla. Podotýkam po pôrode som vyše týždňa a nemala som ju až teraz.
Zľakla som sa.strasne a.teraz.si to zatlacam dnu a natierame dubovou korou a keď idem do sorchy tak si to ochladzujem chladnou vodou. Cítim to keď lezim, chodim aj sedím.
Som z toho vystresovaná a myslím iba na to nedokážem na to nemyslieť.
Neviem ako santoho.mam zbaviť. Je to nepríjemné. Musím to stále zatlacat a.davat si na to gel. A keď to už zatlačím tak to znova vybehne nazad. Som z toho úplne zúfalá.
Chcela by som poprosiť o nejaké rady alebo tipy. O hocičo čo zaberie. Poprípade kto to mal a ako dlho ste to.mali a liecili to dakujem.
Budem vďačná za kazdy koment

.
Chcela.by som poprosiť o nejaké.rady alebo typ

christin1280
1. dec 2022

@rna ahoj vyskusaj olejcek Fine6 mne nic ine nezabralo ja som vyskusala asi vsetky maste co existuju ale po tomto ma to preslo po 3 dnoch a to boli bolesti jak hovado ... 3 x denne natieraj zvonka uvidis pomoze vela stastia ti prajem 🙂 a po kazdej stolici studenou vodou sa umyt samozrejme

christin1280
1. dec 2022

@rna a ešte pre istotu si nasaď detralex
Dávkovanie pri hemoroidoch je napísané na letáku podla toho to uzivaj

rna
autor
1. dec 2022

@christin1280 ďakujem a.co sa týka zatlacania a kúpania ako si to mala ty ?

christin1280
1. dec 2022

@rna tak ja som sa snazila tak jemne ked som si dala ten olejcek a este pri sprchovani ale mna to extremne bolelo takze na dotyk to bolo hrozne ono sa to stiahne po čase treba to natierať a bude sa to sťahovať samo len teda potrebuje to čas a ta studena sprcha je super a k tomu si vravim nasaď aj detralex nech to máš na isto a do týždňa do bude dobre ja som si nevedela ani sadnúť tak ma to rezalo bolelo a keď som kukla v zdrkadle jak to vyzera myslela som ze umrem 🙈