Žlčníkové záchvaty
Ahojte stavalo sa vám že behom záchvatu vás prehanalo?
tak to som mal potom vcera :( musim uz zacat ten zlcnik nejak riesit, ale naposledy na sono mi tvrdili, ze uz nemam "blato/piesok" ako som mal pol roka dozadu, ale pritom ma zlcnik pobolieva viac ako predtym
Ešte týždeň som na diéte, potom postupne prejdem na riadnu stravu. Je mi celkom fajn, až som sama prekvapená. Minulý týždeň som už nastúpila v praci
@panizima aj ja ale v nemocnici je extrém. Sladká buchta, ooobede kopírovacie polievka mleté mäso akože no 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
V nemocnici som bola celkovo 3 dní, opka laparoskopicky, žlčník von, aj 3 obrovské kamene pozerali na mňa z nočného stolíka po prebrati
Držať diétu nemusíš,len skúšať čo môžeš,pokiaľ nezješ,3 kilá slaniny...bude ok..a krémeš je z lístkového cesta...skôr problém robí kysnuté pečivo...ak pečivo tak nie čerstvé,najlepšie urobiť hrianky...aj piškotový koláč kľudne..
V KE v nemocnici nám riadne dávali jest diétne, a pri odchode nám kázali jest 1 mesiac diétne, dali nám vhodné a nevhodné jedla+vzorový jedalnicek
@panizima no hlavne v Košiciach,kde po operácii žlčníka,dajú na raňajky papriku
@laurikalalinka nám dali na raňajky paradajky… :| a na obed kôprovu polievku s fazuľou
Ja som dostala na raňajky čaj, na obed bujón a až na večeru zemiaky, ale až na 2hy deň po opke
@panizima tak to hej ja až na tretí deň po opke ale no.. hlavne že je už lepšie… cítiš sa už fajn mna dste všetko boli taha
U vás to chce ešte čas nejaký. Stehy ste boli vybrať? Po vybratí ma už tak netahalo
@panizima Hm ta to boli švédske stoly...ja len akoby zemiakova kaša s vodou a suchare,pri slepom čreve sa na mňa vykašľali,mala som dostať raňajky a nakiniec však ide domov a nič mi nedali...
Keď som bola čerstvo po, cítila som skôr rany operačné., ze mam to tam rozryte. Hlava nue

Áno. Kombinácia vracania a hnacky