icon

Zlé EKG: Mali ste podobný výsledok a bol to falošný poplach?

valeri1122
20. aug 2026

Ahojte, prosím vás, stretli ste sa niektorá s tým, že vám EKG vyšlo ako „abnormal ECG“ a bolo tam napísané „cannot rule out anteroseptal infarct“? 😟
Mne robili EKG dvakrát a vyšlo podobne. Troponín som však mala v poriadku. Lekár mi odporučil ďalšie vyšetrenie.
Mali ste niektorá podobnú skúsenosť a nakoniec bolo srdiečko v poriadku? Ďakujem veľmi pekne za skúsenosti. ❤️

martinmmartin
20. aug 2026

co ta priviedlo na EKG? Nejaka epizoda?

valeri1122
autor
20. aug 2026

Mala.som.tlak na hrudi na dovolenke

martinmmartin
20. aug 2026
@valeri1122

Mala.som.tlak na hrudi na dovolenke

@valeri1122 no tak sup na dalsie vysetrenia. Nieco tam bude niekde a ked nie tak co stratis?

valeri1122
autor
20. aug 2026

Ano, ved idem.som objednaná ale nervy mam v haji

anonym_ba0e1a
20. aug 2026

@valeri1122 mne na ekg vyslo prekonany infarkt v minulosti. Bolo to prenosne ekg nie moc presne, na riadnom velkom EKG mi to iny doktor vysvetlil ze to tak napisalo ale v skutocnosti islo o nejake ramienka a infarkt som nemala. Som vsak po operacii srdca takze ho mam otvarane.

martinmmartin
20. aug 2026

Hlavne zeny vedia infarkty prechodit a maju uplne ine priznaky ako u muzov

pink_lady
20. aug 2026

troponin ti brali jednorazovo ci opakovali po hodine a viac? Mali by sa robit 2 odbery
a neboj, vacsina infarktov je prezitelna a zvladnutelna ale samozrejme treba doriesit. Hlavne sa daj do kludu, stres skodi srdiečku asi najviac

valeri1122
autor
20. aug 2026

Brali mi ho jednorazovo. Veď to snažím sa s tým vyrovnať a ukludnit sa.

pink_lady
20. aug 2026
@valeri1122

Brali mi ho jednorazovo. Veď to snažím sa s tým vyrovnať a ukludnit sa.

@valeri1122 nie je hanba v tomto pripade si vypytat nieco na ukludnenie ...Kedy to podozrive ekg bolo? kedy mas dalsie vysetrenie? Vek 40-50 ci viac/menej?

valeri1122
autor
20. aug 2026

Pred dvoma dnami som bola u lekárky a kardiolog 14.septembra a ja mam 36 rokov teraz . Ja som aj liecena na panicku poruchu a tetaniu. Takže pre mna je toto obrovský psychicky boj.

valeri1122
autor
20. aug 2026

Dakujem však veľmi pekne za všetky vase rady.

reela
20. aug 2026

Ahoj, ekg pristroj sam vypise podozrenie na nieco, ale v drvivej vacsine je to hruby nacrt, ktory nezodpoveda realite, co je tomu pacientovi... ono staci, ze kusok roztraseny bol nalez v niektorych segmentoch krivky (lebo pacient dycha, pristroj uz je starsi atd.) a uz pise, ze nemozno vylucit x veci. Mne to tak pisalo podobne hluposti, ked som isla na ekg a bola som tehotna a babatko vtedy kopalo... krivka roztrasena... samozrejme lekar to musi zhodnotit, ak ti to zhodnotili vtedy ok, tak sa nemusis bat.

anonym_a7584d
20. aug 2026
@valeri1122

Pred dvoma dnami som bola u lekárky a kardiolog 14.septembra a ja mam 36 rokov teraz . Ja som aj liecena na panicku poruchu a tetaniu. Takže pre mna je toto obrovský psychicky boj.

@valeri1122 predpokladam ze to nebude nic akutne ked ti kardiolog dal termin az na september, kto a kde ti robil to ekg?

valeri1122
autor
20. aug 2026

Všeobecná pani doktorka mi robila ekg

anonym_558f57
20. aug 2026

Hádam by ťa okamžite riešila tá doktorka, možno je tam nejaká známka v minulosti prekonaného infarktu, kto vie? To sa musíš spýtať doktorky a riešiť s ňou.
Ja som mala vysoký troponín 1 deň, EKG v poriadku a aj keď infarkt vylúčili, aj tak si ma 11 dní nechali v nemocnici...