icon

Zlé výsledky z cytológie - predrakovinové štádium krčka maternice

zerka
27. mar 2017

Mile dami
Chcem sa podelit o moj pribeh .Mala som skoncit na operacnom stole a na onkologii.Pred pol rokom my vysli zle vysledky z cytologie na preventivke. Mal som HPV virus. aj virsu herpes zoster..VSETKO som to PODLA MNA CHYTILA v Gyori na termaloch od onkologickych babiek. Ja hlupana som sa tam kupala tesne posledny den po menzes!! NIKDY TO NEROBTE~~~ Mala som HISL a- to znamena predrakovinove stadium-{ b znamena carcinom in situ-rakoivna krcka maternice}.Mala som pozitivne vsetky hpv .virusy to je 31.33.35.39,45,51,52,56,58,59,66,68. v podstate koniec.Cakala ma histerektomia mozno len konizacia..ale prognoza zla...
Lokalna hnusna mlada gynekologicka mi povedala, musite si dat okamzite prec maternicu. Vela stastia mate skoro rakovinu. Nedala som sa a isla som za renomovanym onkologom na kolposkopiu. On tie zmeny kolposkopicky nevidel. Na nete som nasla liecbu. a to MOLEKULRNY VODIK. RESVERATROL a INDOL s RESVERATROLOM .zaockovala som sa Guradasilom 9 a na vlastne nakaldy za 400 eur.Napriek tomu ze mam po 40 ke..co neodporucaju. Pochybne fora spochybnuju ucinok GARDASILU 9,{ vakcinu som vybavila cez imunogicku}} {neznasam tie stupidne reci o skodlivosti vakciny-gardasil obsahuje len podobne latky ako virus hpv } Intra vaginalne som si aplikovala gel od gynekologa s menom DEFLAgen. plus som si daval roztok kyseliny citronovej na vlastne riziko. koncentrat 1 ku 2 roztok.Dvaja dalsi gynekologovia ma odpisali a odmietli podporovat v tejto liecbe a povedali--- to mate onkologiu....von vsetko von...Cuduj sa svete po dovolenke dovolenke pri mori..a potom .na cytologii. a STAL SA ZAZRAK a MAM UPLNE NEGATIVNE VSETKY VYSLEDKY. Eate chem pripomenut ze sex som mala len s kondomom, ak by nosic bol partner...Prosim nevdavajte to a nechodte hned na hystrektomiu. AJ vy sa mozete vyliecit.. JE sanca bez nozov.Drzim palce a chcem vliat nadej beznadejnm. lebo nieco s toho co som urobila pomohlo,a ak nie toto tak to bola moja prosba o zivot k vyssej moci.

zerka
autor
•
27. mar 2017

prepacte za gramatiku som dislektik

portret7
•
27. mar 2017

Držím palce, aby všetko dobre dopadlo! Doplním pár faktov, ak možem:
1) zmen gynekológa, ktorý ti vysvetli viac detailov a postupov, bude odborník i profesionál
2) pri pozitívnom screeningu sú odporúčané postupy a to sledovať pacientku v určitých intervaloch podľa aktuálnych výsledkov (cca 8 alebo 6 alebo každé 3 mesiace). Pokial ti gynekologička povie okamžite preč maternicu, platí stále bod 1!
3) nevidím genotyp 16 a 18 na tvojom zozname: viac ako 60% karcinomov krčka spôsobuje typ 16, 15-20% typ 18, na základe zvyšného screeningu nemôže normálny gynekológ niečo takéto povedať, opäť sa musíme držať bodu 1
4) organizmus sa vie popasovať s vírusmi v prípade včasnej imunitnej odpovede - uvedená liečba nebola kľúčová, nie si prvá ani posledná, keď sa výsledky časom zlepšia, veľmi častý jav, asi ta sklamem, žiadny zázrak sa nekonal
5) očkovanie sa dnes odporúča do 45 rokov, účinok však vekom klesá a nikto nezaručí, že očkovanie nás ženy bude chrániť (bez ohľadu na vek)
6) prosím nepovzbudzuj ostatne ženy, na ktorý zákrok majú ísť a na ktorý nie! Všetky majú rozdielnu imunitnu odpoved a neuváženými konaním sa môžu ohroziť. Na posúdenie tu mame odborníkov, i keď ty si žiaľ na nich asi šťastie nemala, mnohym ženám zachránili život! Ak si nie je niekto istý postupom svojho gynekológa, stále žijeme v krajine, kde môžeš hľadať odborníkov, ktorým môžeš dôverovať.
A ešte jedna mala rada na záver, nekrič hop, kým si nepreskocila. Mnohé by sme ti vedeli rozprávať pribehy, ale to až neskôr, keď dospejes🙂
Verím, že môj príspevok bude kladne pochopeny!

bodka13
•
28. mar 2017

@portret7 výstižne zhodnoteny úvodný príspevok...

Psychika a pozitivne myslenie je základom a mega bonusom pri liečbe čo však neznamená, že odborníkov a ich rady/odporúčania treba ignorovať a vyhlasovať za blbosti ..lepšie je konzultovať s viacerými ako konať na vlastnú päsť a vyhlasovať to za zázrak.
Každopádne ti @zerka želám aby toto bolo tvoje definitívne uzdravenie 🙂

libawet
•
29. mar 2017

@zerka ja len chcem povedať, že rakovina sa " chytiť " nedá, to na margo tých
" onkologických babiek ". HPV vírus sa prenáša pohlavným stykom a veľmi často je spojovaný s promiskuitou ako u ženy, tak aj u muža, preto sa zaočkovať proti HPV vírusu môže len dievča, panna, tam jedine to má zmysel.
Gratulujem k vyliečeniu.

zerka
autor
•
26. apr 2017

pre porter 7
neviem ci vies ze hpv virus cislo 66 je na urovni viru 16 a 18 teda silno karcinogenny.{ako 16 a 18 }podla usa colposkop asociacie.
Iste je ze predcasna radost je plana nadej. ale je to nadej. !!! a kontrola jasnacka musi pokracovat v minimalnych 5 mesacnych intervaloch
Dolezite je zistit opat cytologiu najskor po 3-5 mesiacoch. Skor to nema zmysel. lebo bud sa usadi virus a zmeni genom buniek alebo sa ne-usadi v genetickej vybave bunky.
Mila ci mily Portet 7 ockovanie Gardasilom jebliny v zdrvotnictve uzakonili do roku 45 len z dovodu nedostatocneho poctu zien vo vyskume ockovanych zien po roku 45/ Je to ojeb najma na prevencii, kedze v skandinavii sa ockuje do hocikedy....Dovodom toho statom urceneho nezmyselneho datumu je len mozna.neochota platenia ockovania zdravotnymi positovnami. Ved aj teraz zena ked chce byt zdrava musi vycalovat cca 500 eur na gardasil s tym rizikom ze protilatky sa budu tvori minmalne 5 rokov.ale zabuda sa na to ze hned po ockovani nastupuje prvotna imunit ihned.
prsoim ta nerad mi o odbornikov ..prejdi si 5 gynekolog. ambulanci a budes mat 5 takze vzdelanost gyn. je dost na mizernej urovni. Skusenost mojich znamych je ze zeny z dedin ci malych miest nemaju na navyber na Zlovensku .Pointa je ze gynekologovia vsetkym radi robia hystrektomiu bez uvzenia.lebo je to jednoduchie ako specifkovat onkogeny.Pri tomto probleme ak pretrvava zly ster papa 3 a alebo papa 3 b sa robi konizacia...PORTER 7 a nie hysterektomia. !! Maxilalne sa zoberu diagnosticke stery. Ja tu zeny neodhovaram . len kritizujem drb. gynekologov ktory beru celu maternicu.Zeny bite sa za to aby vam ostala maternica..netusite ake velke problemy budete mat bez nej!!! gyndakom je to jedno.. ty na vas seru.. odoperovali a daju vam hormony

zerka
autor
•
26. apr 2017

mimochodom dajte si pred odobratm maternice a konizaciou zistit onkogeny .. teda ich methylaciu a onkogen e7 a e6 tusim. robia to specializovane onko pathos laboratoria.

Libawth co taras***..ja ti vravim ze hpv virus sa v termalnej vode co ma 40 stupnov C chtyt da.......... zisi si to v odbornej literature. da sa to od onko pacienkty ak mas po kramoch neuzavretu maternicu na 100 percent virus v tepej vode je ako virus pri sexe takze sa velmi mylis. ak tvrdis ze hpv nie je prenosny v teple. Na Zlovensku treba konzultovat nie len z 3 lekarmi ale aspon z 10 timi..za pekne peniaze

zerka
autor
•
26. apr 2017

a dolezity prispevok !!!!!!!je.. aspon u 50 percent hpv pozitiv ..po roku zlych nalezoch sa dostavia dobre nalezy a konizacia a hysterektomia je zbytocna...!! precitjate si onkologiu ...ale kto je nezaujmajucii sa pacient o svoj zivot tomu vyrezu vsetko//LEBO TO DOBRE PLATI POISTOVNA lekarom..a ty su podhodnoteni takze beru vsetko a rezu vsetko

zerka
autor
•
26. apr 2017

uz som na ani nechcela reagovat ale len chcem pripomenut ze som som stale zdrava a ak ne tak ma caka len 15 min konizacia..a nie hysterektomia ako mi dedincanka gynekolgicka povedala.Pochopte ze aj kravy su lekarky....takze sa ich nemusite bat ale diskutuje s nimi.Kravy vam pokazia zbytocne zivot.

zerka
autor
•
26. apr 2017

tak som vytocena ze len rezat.. a vyrezat ..a je koniec. ale.HPV sa nezbavite. to tu mohol napisat len gyenkogol. NEZABUDAJTE ZE HPV infekcia postihuje mocovy mechura a crevo. ide o plazivy virus. ktory napada Horizontalne celu brusnu dutinu. takze ide o imunitu. vyrezat drbnuto krcok je zbavenie sa pacienta. ale ten clovek ma stale hpv inf. a prejavi sa to skor ci neskor inde.{mechur crevo, leukemia!!} preto je super gardasil 9.