icon

Zlý stav po nákupoch: Čo to spôsobilo?

5. júl 2024

Ahojte dnes sa mi 1x prihodila taka vec..doobedu som bola v Polsku na spolocenske šaty aj aom kupila...no okolo obedu mi prislo dosť zle bolest hlavy ako na migrenu, ledva som došla domov. Pridem domov meram tlak 145 na 93 tep 85...bolo mi tazko na hrudi chcelo sa mi vracať triaslo ma aj ma prehnalo....zobrala som si magnezko a polku neurolu co berie moja babka :D asi hodinu som pospala a teraz je tlak uz v pphode hlava ma boli uz len trochu...neviem co to bol za stav ale vyzera tak aj z oči? Aj ked ja na take neverim velmi ale nechapem co to bol za stav

viestta
5. júl 2024

Ziadne z oci neexistuje, bola si dehydrovana, unavena, mozno prehriata a o hlade.

pribinak
5. júl 2024

Nič take neexistuje.

Proste únava, možno prehriatie, ….treba sa ukľudniť a logicky uvažovať: bola si vyspata, nemala si stres, mala si dostatok tekutín, nebola si pod tlakom z niečoho?

stanulienkat
5. júl 2024

Nemyslis vazne? Kolko mas rokov? 70? Som myslela, ze taketo kecy maju uz len stare babky v zapadnutych dedinach.

autor
5. júl 2024

Tiez som si hovorila ze z oci neezistuje doma nato nikto neverime 🤣 ale clovek fakt nevie z coho take nieco pride..tekutin som mala dost fičim na cistej code spanku som mala menej to je pravda no

really8
5. júl 2024

Vies co fakt to znie ako z oci. Poriadne si celu makovicu poutierat postatou plienkou len za to ze ta to napadlo.

rozculena
5. júl 2024

.Raz v práci sa na mňa tak škaredo pozerala stará hnusná cigánka,úplne bezdôvodne...keď odišla,bolo mi na odpadnutie...ako to mám nazvať?

dadka1997
5. júl 2024

Neverím na povery, ale na urieknutie veru ano a raz pred kauflandom sa na mna stale čumel chlap, bolo mi az nepríjemne a zrazu mi ostalo zle ...

deti95060810
5. júl 2024

skôr prehriarie tela...tlak ti vybehol ak sa sa zľakla že čo sa to s tebou robí...

gabika0825
6. júl 2024

Ja si myslím že to bolo z toho tepla čo je vonku, treba dodržiavať pitný režim a hlavne sa chrániť aj proti úpalu nejakým klobúkom alebo siltovkou. Takéto stavy sú z úpalu, mala som ho pred 2 rokmi a nahla bolesť hlavy, tiež má preháňalo a bolo mi aj na zvracanie.

danica2711
6. júl 2024

teplo, únava, normálna reakcia tela... a ty prídeš domov a hneď meriaš tlak a tep - hypochondria, nie že nejaké z očí