icon

Zmena neurológa pre prístup

stelly652
Dnes o 20:19

Ahojte ľudia dneska sa stala taka vec,že neurologička ma dosť zaskočila s prístupom takým,že už mi nebude chcela predpisovať liek ani dávať infúzie pretože sa neriadim jej pokynov mam menšiu skoliózu nepozrela ani na chrbát neprezrela papiere opýtal som sa jej či by ma nemohla vypísať na pre liečenie nato ani pol slova neodpovedala bol som zaskočení.....Pozrela na papier od všeobecnej doktorke a to bolo všetko a ma vyhodila meniť si druhého neurológa??...Nebude mať sociálna poisťovňa stým problémy keď si zmením neurológa?

Strana
z2
anonym_d78a3c
Dnes o 20:21

Prečo by mala SP problém. Je slobodný výber lekára. Môžeš si vybrať hocikoho.

anonym_522cf3
Dnes o 20:23

Potrebujes lieky na menšiu skoliozu?

stelly652
autor
Dnes o 20:25
@anonym_522cf3

Potrebujes lieky na menšiu skoliozu?

@anonym_522cf3 nie infúzie liek ked by sa niečo važnejšie stalo s krčnou

stelly652
autor
Dnes o 20:26
@anonym_d78a3c

Prečo by mala SP problém. Je slobodný výber lekára. Môžeš si vybrať hocikoho.

@anonym_d78a3c tak lebo tam mam založený dôchodok

anonym_515ca5
Dnes o 20:28

@stelly652 ako sa neriadis jej pokynmi?

stelly652
autor
Dnes o 20:30
@anonym_515ca5

@stelly652 ako sa neriadis jej pokynmi?

@anonym_515ca5 lebo stale len mi prizvukuje to svoje nevypíše ma ani ku fyzioterapeutovy so skoliózou

anonym_c08cb1
Dnes o 20:31

@stelly652 tak neviem či zrovna neurológ lieči skoliózu, ja mám skoliózu 3. Stupňa, rebrá zdeformované, diagnózu mi určil ortopéd a viac som pri ňom nebola.
Nikdy som nebrala žiadne lieky ani infuzíe. Treba cvičiť, dobrý fyzioterapeut ťa naučí SM systém. Nikto ma nevypisal, sama som si ho našla. Bolesti sú a budú, no keď sa cvičí pravidelne, bolesti ustúpia.

anonym_515ca5
Dnes o 20:33
@stelly652

@anonym_515ca5 lebo stale len mi prizvukuje to svoje nevypíše ma ani ku fyzioterapeutovy so skoliózou

@stelly652 nerozumiem tvojej odpovedi. Ona ti dala nejake liecebne pokyny, a Ty ich nedodrzujes?

stelly652
autor
Dnes o 20:34
@anonym_515ca5

@stelly652 nerozumiem tvojej odpovedi. Ona ti dala nejake liecebne pokyny, a Ty ich nedodrzujes?

@anonym_515ca5 asi tak lebo som jej povedal,že aby mi nepredpisovala zbytočne lieky ktore nezaberaju a su zbytočne a toto sa jej dotklo

anonym_d676a1
Dnes o 20:46
@stelly652

@anonym_515ca5 asi tak lebo som jej povedal,že aby mi nepredpisovala zbytočne lieky ktore nezaberaju a su zbytočne a toto sa jej dotklo

@stelly652 kvoli comu mas invalidny?

stelly652
autor
Dnes o 20:52
@anonym_d676a1

@stelly652 kvoli comu mas invalidny?

@anonym_d676a1 tak kvôli tej skolióze aj,že nemôžem ťažké bremena zdvíhať

anonym_4734fc
Dnes o 20:55

Invalidný na skoliózu? Na fotke nevyzeráš nejaký dokrútený. To ako ti vyšiel invalidný?

anonym_d676a1
Dnes o 20:56
@stelly652

@stelly652 dnes ma skoliozu kazdy druhy clovek. Ja mam operovanu chrbticu, skoliozu teda poriadnu, nikdy mi nenapadlo riesit invalidny. A na ake liecenie si chcel aby ta vypisala? Chodis do prace a chcel si ist na pn?

stelly652
autor
Dnes o 20:57
@anonym_4734fc

Invalidný na skoliózu? Na fotke nevyzeráš nejaký dokrútený. To ako ti vyšiel invalidný?

@anonym_4734fc dokruteny nie ale vysoký veľmi štíhly

anonym_4734fc
Dnes o 20:59

Nič v zlom, ale čo bolo na správaní lekárky také zlé? Z toho, čo popisuješ, nič. Ak nerešpektuješ jej liečbu, ani sa jej nečudujem, že ťa odmieta liečiť. Ten zvyšok, čo píšeš, je už úplne scestný. Sociálka by prečo riešila, že meníš neurológa?! Nemá dôvod.

stelly652
autor
Dnes o 21:00
@anonym_d676a1

@stelly652 dnes ma skoliozu kazdy druhy clovek. Ja mam operovanu chrbticu, skoliozu teda poriadnu, nikdy mi nenapadlo riesit invalidny. A na ake liecenie si chcel aby ta vypisala? Chodis do prace a chcel si ist na pn?

@anonym_d676a1 chodil som do prace,ale to už tam bolo na nevydržanie....Do Bojníc tam chodia ľudia ktorý majú problémy s chrbticami aj čo su po operácii

anonym_4734fc
Dnes o 21:01
@stelly652

@anonym_4734fc dokruteny nie ale vysoký veľmi štíhly

@stelly652 nemyslíš vážne, že na toto poberáš invalidný.. Ja poznám ľudí, ktorí majú relevantný dôvod a neuznali im ho.

anonym_7c3f27
Dnes o 21:05
@stelly652

@anonym_d676a1 chodil som do prace,ale to už tam bolo na nevydržanie....Do Bojníc tam chodia ľudia ktorý majú problémy s chrbticami aj čo su po operácii

@stelly652 aky stupen skoliozy mas? A liecis sa aj u ortopeda? Treba dodrziavat liecebny rezim. Cvicit, popripade chodit na rehabilitacie. Na toto ti nejake infuzie nepomozu.
Vlastne ty sa stazujes na to, ze doktorka nechcela prijat tvoje riesenie a navrh liecby. Ale doktorka je tu ona, ty nie, takze ona urcuje liecbu.

anonym_522cf3
Dnes o 21:13

Nechápem aké infuzie ti dávala a nechápem ake chces liečenie
Veď najprv sa podstupuje rehabilitácia

anonym_d676a1
Dnes o 21:15
@stelly652

@stelly652 ano, do Bojnic sa chodi. Aj ja som bola po operacii v Bojniciach. Len to neni zadarmo, aj ja som doplacala a to som mala poukaz A. Narok mas az po operacii. Mozes ist aj tak, ako B, len si to viac zacvakas. Mas na to peniaze?

anonym_7c3f27
Dnes o 21:16
@anonym_4734fc

@stelly652 nemyslíš vážne, že na toto poberáš invalidný.. Ja poznám ľudí, ktorí majú relevantný dôvod a neuznali im ho.

@anonym_4734fc ja si myslim, ze to ma v kombinacii aj s inym problemom, nielen skoliozu

stelly652
autor
Dnes o 21:18
@anonym_d676a1

@stelly652 ano, do Bojnic sa chodi. Aj ja som bola po operacii v Bojniciach. Len to neni zadarmo, aj ja som doplacala a to som mala poukaz A. Narok mas az po operacii. Mozes ist aj tak, ako B, len si to viac zacvakas. Mas na to peniaze?

@anonym_d676a1 tak niečo mam na účte

stelly652
autor
Dnes o 21:19
@anonym_7c3f27

@stelly652 aky stupen skoliozy mas? A liecis sa aj u ortopeda? Treba dodrziavat liecebny rezim. Cvicit, popripade chodit na rehabilitacie. Na toto ti nejake infuzie nepomozu.
Vlastne ty sa stazujes na to, ze doktorka nechcela prijat tvoje riesenie a navrh liecby. Ale doktorka je tu ona, ty nie, takze ona urcuje liecbu.

@anonym_7c3f27 druhy stupen skoliózy

anonym_7c3f27
Dnes o 21:22
@stelly652

@anonym_7c3f27 druhy stupen skoliózy

@stelly652 a predpokladam, ze to mas ID z mladosti, teda hned po 18tke a este v kombinacii s inou diagnozou

stelly652
autor
Dnes o 21:23
@anonym_7c3f27

@stelly652 a predpokladam, ze to mas ID z mladosti, teda hned po 18tke a este v kombinacii s inou diagnozou

@anonym_7c3f27 asi tak sa to da povedať

anonym_0969e8
Dnes o 21:23
@stelly652

@stelly652 75% populacie má skoliozu. Ja mam tiez, porodila som dve 4 kg deti, pribrala v tehotenstve po 25 kg a tu som. Rovnako iné zeny. Na skoliozu nie su ziadne lieky, treba len celý zivot cvicit. A som aj po operacii chrbtice a invalidny mi zamietli. Robim. To si musel mat riadnu protekciu, lebo na skoliozu, pokial nemas hrb, nedavaju.

stelly652
autor
Dnes o 21:25
@anonym_0969e8

@stelly652 75% populacie má skoliozu. Ja mam tiez, porodila som dve 4 kg deti, pribrala v tehotenstve po 25 kg a tu som. Rovnako iné zeny. Na skoliozu nie su ziadne lieky, treba len celý zivot cvicit. A som aj po operacii chrbtice a invalidny mi zamietli. Robim. To si musel mat riadnu protekciu, lebo na skoliozu, pokial nemas hrb, nedavaju.

@anonym_0969e8 a prave toho sa najviac obavam,že my zrušia invalidný dôchodok

anonym_d676a1
Dnes o 21:25
@stelly652

@anonym_d676a1 tak niečo mam na účte

@stelly652 na poukaz B je to doplatok cca 50 euro za den × 3 tyzdne, cize spolu okolo 1000 euro. Ubytovanie druhej kategorie mas cca 500 euro za pobyt.

anonym_7c3f27
Dnes o 21:27
@anonym_0969e8

@anonym_0969e8 moj muz ma hrb, bolesti, motylie stavce a kto vie, ci mu vobec uznaju... Kedy ziadal hned po 18, tak pekne ma vyse 20 rokov ID ako tuto mlady muz....

anonym_7c3f27
Dnes o 21:27
@stelly652

@anonym_7c3f27 asi tak sa to da povedať

@stelly652 a plny ID? Iba na toto? Kolko mas rokov?

Strana
z2