icon

Zmena neurológa pre prístup

stelly652
20. mar 2026

Ahojte ľudia dneska sa stala taka vec,že neurologička ma dosť zaskočila s prístupom takým,že už mi nebude chcela predpisovať liek ani dávať infúzie pretože sa neriadim jej pokynov mam menšiu skoliózu nepozrela ani na chrbát neprezrela papiere opýtal som sa jej či by ma nemohla vypísať na pre liečenie nato ani pol slova neodpovedala bol som zaskočení.....Pozrela na papier od všeobecnej doktorke a to bolo všetko a ma vyhodila meniť si druhého neurológa??...Nebude mať sociálna poisťovňa stým problémy keď si zmením neurológa?

Strana
z2
stelly652
autor
20. mar 2026
@anonym_7c3f27

@stelly652 a plny ID? Iba na toto? Kolko mas rokov?

@anonym_7c3f27 38 rokov plný áno

anonym_7c3f27
20. mar 2026
@stelly652

@anonym_7c3f27 38 rokov plný áno

@stelly652 no to vtedy este frcalo... Aj sumu dochodku musis mat dobru, kedze z mladosti.... Ale bohuzial, tu treba pocuvat lekarov. Toto nie je dozivotne, to ti mozu prehodnotit... Aj liecba, rehabilitacie sa za tie roky zmenili a to vsetko napreduje.

sisa_s
20. mar 2026

Nemas diagnostikovany aj marfanov syndrom?

anonym_0969e8
20. mar 2026
@stelly652

@anonym_0969e8 a prave toho sa najviac obavam,že my zrušia invalidný dôchodok

@stelly652 ved ti nepatri, to ti povie kazdy. Si mlady, hajde do roboty medzi ludi. Nie sediet doma, chytat depky a googlit diagnozy. Zivot je krasny, neprezij ho medzi 4mi stenami.

anonym_688135
21. mar 2026

@stelly652 nebude

anonym_a7f663
21. mar 2026
@anonym_4734fc

@stelly652 nemyslíš vážne, že na toto poberáš invalidný.. Ja poznám ľudí, ktorí majú relevantný dôvod a neuznali im ho.

@anonym_4734fc podľa mňa je šibnutý

anonym_b19230
21. mar 2026

Podla mna si autor vymýšla, nemoze mat plny invalidny na skoliózu, neni to mozne ak nema nejake psycho diagnozi na ktore ma invalidny, a ani to by nedostával plný

anonym_7c3f27
21. mar 2026
@anonym_b19230

Podla mna si autor vymýšla, nemoze mat plny invalidny na skoliózu, neni to mozne ak nema nejake psycho diagnozi na ktore ma invalidny, a ani to by nedostával plný

@anonym_b19230 cudovala by si sa, kedysi sa davali aj na toto... Ale skor myslim, ze to ma aj na inu diagnozu. Ale kazdopadne, mali by to prehodnocovat. Liecit sa evidentne nechce, spekuluje.

anonym_d676a1
21. mar 2026
@anonym_7c3f27

@anonym_b19230 cudovala by si sa, kedysi sa davali aj na toto... Ale skor myslim, ze to ma aj na inu diagnozu. Ale kazdopadne, mali by to prehodnocovat. Liecit sa evidentne nechce, spekuluje.

@anonym_7c3f27 kedy kedysi? Mam 33 stupnovu skoliozu od 15tich, operaciu chrbta, mam 55 rokov a v zivote mi nikto nenavrhol invalidny. Asi som malo chodila vyplakavat po lekaroch a cvicim a cvicila som za svoje prachy s fyzioterapeutom.

anonym_7c3f27
21. mar 2026
@anonym_d676a1

@anonym_7c3f27 kedy kedysi? Mam 33 stupnovu skoliozu od 15tich, operaciu chrbta, mam 55 rokov a v zivote mi nikto nenavrhol invalidny. Asi som malo chodila vyplakavat po lekaroch a cvicim a cvicila som za svoje prachy s fyzioterapeutom.

@anonym_d676a1 ale ja ta uplne chapem, moj muz 27 stupnov, motylie stavce, znicene platnicky. Rehabky si platil sam, ked uz bolo zle, aj na opichy siel, vsetko ako samoplatca, v zivote mu nenapadlo ziadat ID. Az teraz mu doktorka povedala, ze vsak poziadajte o TZP, aj invalidny si dajte posudit. Ale on vladal, robil, preliecil sa, chvilu bolo dobre. Ale nikto nevidi tie celozivotne bolesti, to ze si musis kupit specialny matrac, aby si ako tak vydrzala spat.... Ja ta naozaj chapem.... A v zivote ho nenapadlo nepocuvat lekara a hovorit mu, dajte mi to a to...

stelly652
autor
21. mar 2026
@anonym_0969e8

@stelly652 ved ti nepatri, to ti povie kazdy. Si mlady, hajde do roboty medzi ludi. Nie sediet doma, chytat depky a googlit diagnozy. Zivot je krasny, neprezij ho medzi 4mi stenami.

@anonym_0969e8 ej pred rokom som osobne posielal životopismi,žiadosti do zamestnania a aj tak nikto sa neozval ohľadom zamestnania určite nemali záujem o mňa hlavne,že dajú inzerát aby ľudia zareagovali ale zbytočne

stelly652
autor
21. mar 2026
@sisa_s

Nemas diagnostikovany aj marfanov syndrom?

@sisa_s nene toto nemám len skoliózu a nič viac

anonym_7c3f27
22. mar 2026
@stelly652

@sisa_s nene toto nemám len skoliózu a nič viac

@stelly652 tak mozu ti to prehodnotit. Toto nie je velmi diagnoza na plny invalidny.
A nikoho netrapi, ci ta niekde do roboty vzali, ci nie. Musis hladat. Ja sa tiez dost cudujem, ze na obycajnu skoliozu mas ID, zrejme ti to budu prehodnocovat.

anonym_4feffb
22. mar 2026
@anonym_7c3f27

@stelly652 tak mozu ti to prehodnotit. Toto nie je velmi diagnoza na plny invalidny.
A nikoho netrapi, ci ta niekde do roboty vzali, ci nie. Musis hladat. Ja sa tiez dost cudujem, ze na obycajnu skoliozu mas ID, zrejme ti to budu prehodnocovat.

@anonym_7c3f27 samozrejme nema ID na skoliozu (tabulky v zakone neklamu), pozri si zopar jeho tem a bude ti jasne, ze tam je ina diagnoza (psychicka)

Strana
z2