Zub múdrosti sa mi prerezal krivo, lezie mi do líca. Čo urobia zubári?
Ten zub mi uz vadi tlaci mi na lice zvnutra a bude viac :(
To je čo za sprostú otázku?....Vytrhnú ti ho. Alebo si myslíš, že ti koli zubu mudrosti dajú do úst strojček.
Vytrhnu, ale budes to mat velmi tazke, ked si kvoli tehotenstvu nebudes moct dat lieky proti bolesti ani antibiotika proti zapalu. No nezavidim ti, ja som od bolesti po trhani 2 tyzdne nespavala a to som sa stale dopovala nejakymi analgetikami.
navsteve zubara sa nevyhnes ale pokial viem tak zub mudrosti rastie dlho tak je mozne, ze sa to bude dat oddialit 😉 ja som svoj oddialovala rok a v pohode , siel von bezbolestne no ATB som musela uzivat nakolko som mala 4 stehy ale lieky po zakroku od bolesti som nepotrebovala nakolko mini bolest sa dala vydrzat 😉 nic strasne to nebolo a to som tam skoro od strachu skolabovala 🙂 mna boleli trosku len tie stehy no kedze som sla na oslavu a rehlila sa ako blazon tak mi stehy povolili a s nimi aj bolest 🙂
Ja už nemám ani jeden zub múdrosti, všstky išli von, lebo sa mi neprerezali úplne a vraj by už ani nešli viac von, prekrvalo mi ich ďasno a začali by sa kaziť. Jeden mi rástol tiež do kriva, ale on sa mi tlačil na sedmičku, tak mi ho akoby vyklepával von s "dlátom", lebo ho nevedel uchytiť.... ale prežila som a som rada, že sú von 😉
Ak ti robí šarapatu, tak ti ho vytrhne. Aj mne jeden rastie do líca, no zatiaľ s ním problémy nemám.

vytrhne ti ho