icon

Zubár v Žiline

juliagamal
16. nov 2016

Zdravim, prosim Vas, niekto zo Ziliny, neviete nahodou poradit nejakeho sikovneho zubara, zubarku, ktory/a by mi urobil/a to o co ho poziadam a nepovedal mi, najprv musime urobit to, to, to a z obycajnej prehliadky zaplatim nie 30-40€ ale 100-200? :D Dakujem za odpovede, ak som to napisala nezrozumitelne ospravedlnujem sa a napisem do komentu este raz presnejsie :D Len som uz zufala, ziadny dobry zubar a chcu vzdy mailant 🙂 Vopred dik.

17alexis
•
16. nov 2016

@juliagamal vraj je cenovo dostupná Veronika Dadajová. Je v železničnej poliklinike alebo tak nejako sa to volá a údajne je aj veľmi dobrá. Kolegyňa k nej prešla aj s celou rodinou. Ja chodím do Medhouse k Dr. Tahovi. Zbavil ma strachu zo zubárov a je úžasný. Cenovo sa klasické ošetrenie kazu hýbe asi 35 až 50€. Mne však robí náročnejšie výkony a preto zriedka kedy idem pod 155.

marcelaza
•
16. nov 2016

@17alexis pani dadajova uz nepracuje....... bude za nu asi nahrada uz 3 mesiace cakam na vysetrenie a marne

17alexis
•
16. nov 2016

@marcelaza ja som jej volala asi v októbri a chcela ma vziať. Tak to som teda prekvapená lebo je to mladá doktorka asi dva roky po škole.

silvid
•
16. nov 2016

My chodime k Beresikovej / je strasne mila, sikovna/, ja mam dost znicene zuby vzadu cize vzdy platim dost, ale podla mna je to indivdualne, manzel az tolko neplati, skus si tam pripadne zajst alebo zavolat, u nas maximalna spokojnost

marcelaza
•
16. nov 2016

@17alexis ja k nej chodim uz rok a ma ambulanciu v zilpe na 4 poschodi 🙂 je mlada akurat sa tento rok vydavala predtym sa volala muskova teraz je dadajova 🙂 a je velmi mila ona ma zbavila strachu zo zUbarov ale uz od augusta potrebujem urobit zub a ona je PN asi je tehotna alebo co ked tam kazdy tyzden volam sestricka mi povie ze hladaju nahradu ze sa ozve

dadka1005
•
16. nov 2016

Odporúčam zubarku Mitrovu, sídli na Fatranskej,či Tatranskej,multifunkčný dom oproti otocni trolejbusov. Mám dobré skúsenosti,hlavne so synom.

betyna8
•
11. sep 2018

Dievčatá, obnovujem temu. Pani zubárka Dadajova prebrala ambulanciu po dr. Torokovi, sidli teraz na intrakoch oproti europace. Ja som u nej absolvovala zatial len preventivku. Objednala ma na plombovanie s terminom o 6 mesiacov po prehliadke, už mi 3 krat zmenili termin a raz ked som tam cakala /už hodinu po objednanom čase/ vyšla sestricka,že sa im pokazilo odsavanie a nemôžu nas teda ošetriť. Takže zvažujem zmenu zubara, nemate nejaké nové tipy?