icon

Zubné korunky - skúsenosti a odporúčania zubárov na Slovensku

simonabeck
23. dec 2025

Ahojte
Prosím vás chcela by som sa opýtať na váš názor , pred pár rokmi mi museli urobiť horné zubné korunky, ani po rokoch sa s nimi akosi necítim dobre, hanbím sa usmievať, pripadajú mi priveľké, mám z toho strašné komplexy, moja kamarátka mi povedala že vyzerajú hrozne a ja neviem čo mám robiť. Pripájam fotku, sú naozaj také strašné? Môžete mi prípadne poradiť zubára/ku ktorý ich vedia zložiť a urobiť iné? Kdekoľvek na slovensku. Prípadne ak máte podobné skúsenosti, napíšte mi prosím. Ďakujem a pekné sviatky želám.

Zubné korunky - skúsenosti a odporúčania zubárov na Slovensku
veselo_neveselo
23. dec 2025

@simonabeck Zuby mas uplne v poriadku, ved su krasne rovne, prijemna biela farba, nemusis sa hanbit usmievat, absolutne.
To co mas za kamosku ze ti na tieto zuby povie, ze su hrozne?? Nepodryva ti sebavedomie aj v inych situaciach? Lebo to mi zavana nejakym problemom skor u kamosky.

Neblazni, zubky mas paradne. Tie peniaze za vymenu daj radsej na poriadnu dovcu (bez kamosky).

maca1984
23. dec 2025

Zuby vyzerajú veľmi dobre. Absolútne by som neriešila výmenu.

maca1984
23. dec 2025

A veselo, s kĺudom sa usmievaj.

btus
23. dec 2025

zuby sú super, keby si nepísala, že korunky, ani si nevšimnem.

0silvia0
23. dec 2025

@simonabeck keď raz budem riešiť zubné korunky, budem veľmi rada, keď sa vydaria tak ako tie tvoje. Nerozumiem, z čoho máš komplexy.

pribinak
23. dec 2025

Kamosku posli na ocne!!! Urgetne!

Mas to velmi pekne urobene, vyzeraju vyborne. Mozes sa smiat kolko chces

0silvia0
23. dec 2025

@simonabeck možno kamoška si ťa pamätá s pôvodnými zubami a na tieto si nevie zvyknúť, ale to je jej problém.

bielasovicka
23. dec 2025

Véd ich máš pekné

lukbe
23. dec 2025

Sú super, hlavne, ak sa ti s nimi dobre hryzie. Kamošku posli niekde inde robiť zle.

hytal
23. dec 2025

Možno to máš kámošku, ktorá ti závidí pekné zuby. Ozaj môžeš byť spokojná.

anonym_ca6faa
23. dec 2025

bože keby mam take zuby tak ich ukazujem všetkým 😔nie ako tie moje..

rozculena
23. dec 2025

keby som ja mala takéto ....sú super

dahliaa
23. dec 2025

Krásné zuby. 👍🏼☺️

anonym_64cefa
23. dec 2025

Krásne ich máš, nič si nemeň, len sa spokojne usmievaj , nádherné sú.

miamia04
23. dec 2025

@simonabeck kde ti ich prosím robili a koľko ťa vyšli ? Také by si dala urobiť tiež, veľmi pekne urobené ich máš.🙂

anonym_4595c5
23. dec 2025

Ahoj. Ja ako zubárka ktorá sa špecializuje na protetiku ti hovorím, že sa môžeš kľudne usmievať 😊
Možno by som navrhla kúsok menšie jednotky ale máš (aspoň takto z jednej fotky) dosť veľké ústa a teda proporčne musia byť také veľké. Možno ak by si si dala kúsok napichnúť pery, bolo by to esteticky dokonalé (nenavádzam).
Toto sa mi v práci stáva ale pomerne často. Ženy, ktoré majú veľmi malé ústa a teda aj zúbky by chceli mať širšiu sánku a výraznejšie zuby a ktoré to majú naopak tak menšie 🙈.
Každopádne je za mňa širšia sánka a plné pery to najženskejšie. Ak chceš, pridaj ešte nejaké fotky (zboku - zľava aj z prava) a pozriem sa na to.
Pekné sviatky prajem

kiki68
23. dec 2025

Ved to mas velmi pekne, prosim Ta, pekne sa usmievaj

scila
23. dec 2025

@simonabeck na tejto fotke vyzerajú super, možno keď ich vidno celé je to inak. Mám tak známu kde ten vrch pri ďasne vyzerá nepekne.

anonym_28ce77
23. dec 2025

Že si sa len potrebovala pochváliť a kamarátku si si vymyslela? Toto nie sú staré zuby.

simonabeck
autor
1. jan 2026
@anonym_28ce77

Že si sa len potrebovala pochváliť a kamarátku si si vymyslela? Toto nie sú staré zuby.

Milý anonym, nie nepotrebovala som sa len pochváliť, toto niesú nové zuby, mám ich 8 rokov a kamarátku som si žiaľ nevymyslela, pekný deň želám

anonym_cc45b8
Autor odpoveď zmazal
anonym_64cefa
1. jan 2026
@anonym_cc45b8
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_cc45b8 sú stále naozaj veľmi pekné po 8 rokoch, nechaj si ich, lebo vedia urobiť oveľa horšie, ver tomu.. mať takéto korunky ako máš, skáčem od radosti