Zvažujete zubný implantát? Vaše skúsenosti a rady
salome123
19. apr 2024
Ahojte, zvazujem, ze si dam spravit ZI.
Ake mate s tym skusenosti? nezachadza jedlo? neboli to? Je proste nieco take o com by som mala vediet predtym ako si to dam spravit? dakujem
@salome123 mam odporucam nemam s tym problem, mam ho uz 5 rokov
Urob si co najskôr, nakolko kost bez zuba sa stensuje a bude treba potom doplnat kost.
Ja som vahala, bala sa, nakoniec uplne bez problemov, po zákroku 1 panadol som si dala, bolelo to minimalne. Jedlo tam nenachádza.
Napodobne, mam osobnu skusenost a odporucam. Ako bolo pisane, nenechat po vytrhnutom zube medzeru roky len tak. Pol roka po vytrhnuti je ideal 🙂

@salome123 Osobnu skusenost nemam, ale moj otec ich ma viacero, hlavne zadne stolicky si nechal spravit, lebo tam mu uz vela zubov chybalo. Tym, ze vekom uz mal tu celustnu kost opotrebovanu, dali mu tam aj nejaky step, implantovali mu cast kravskej kosti a ta sa mu pekne uchytila.
Inak nevie si to vynachvalit. Samozrejme, ze to navrtanie srobov do celuste bolelo, ked sa to hojilo, ale ked uz sa to zahojilo, ani nevie, ze tam ma implantaty. Neboli to, nic sa pod zuby nedostava, krasne to drzi, je s tym velmi spokojny 👍