Zvláštna bolesť srdca - skúsenosti
Ahojte, neviem, či sa to dá nazvať bolesťou alebo skôr tlakom, možno niečo medzitým. Je mi celkom ťažko na srdce, má s tým niekto skúsenosti? Ako prebieha vyšetrenie? Je bezbolestné? Prosím, každá rada mi pomôže, ďakujem vám vopred. Mám len kúsok po 20ke, zdá sa mi to príliš skoro mať už takýto problém..prípadne ak by niekto vedel príčinu, budem rada aj za to.
Ja by som zvazila, resp. trvala aj na echo vysetreni, to napovie viac ako ekg, ekg nemusi nic ukazat ak by bol problem, viem z vlastnej skusenosti bohuzial a ano, vsetky tieto vysetrenia su bezbolestne, viacmenej je echo ultrazvuk, len sa pozera srdce cez hrudny kos...a ekg ta napoja na elektrody na nohy a ruky a pristroj zaznamena srdce, tiez bezbolestne
Ahoj, mala som úplne rovnaké problémy, bola som aj na echo aj na EKG. A nakoniec mi zistili, že to mám z chrbtice.
Dnes už tretí rovnaký príspevok na ktorý odpovedám, že to môže byť tetania 😅 mne s týmito tlakmi na hrudi na kardiologii nepomohli. EKG čisté. Až potom mi zistili tetaniu. Tak žeby k neurológovi? Ono to totižto môže spôsobiť stres (z aktuálnej neistej situácie)

To mozes mat skor z chrbtice. Ale ked mas strach, objednaj sa na ekg. Je to bezbolestne a neinvazivne.