Zvláštna slabosť, točenie hlavy, zívanie, únava a závraty
Ahojte, uz dlhsie mavam zdravotne problemy tak vam ich popisem a mozno mi budete vediet poradit....napr. dnes sme boli v obchode a na mna pride z nicoho nic zvlastna slabost, pocit tocenia hlavy, a zacnem zivat ale ze strasne, aj 20 krat...stava sa mi to aj v praci aj doma a dnes ma to teda chytilo v obchode....mam pritom pocity unavy, zavratu, nesustredenosti....mam diagnost. tetaniu a uzkost...doma sem tam citim ako mi preskoci srdce ale ekg aj tlak mam vzdy v piriatku....aj stitnu ma ok....beriem ad, po ktorych mi bolo pol roka fajn...
@jefinka18 ahoj aj mne sa to dnes prvýkrát stalo, plus mám taký divný zaludok ako na vode, máte nejaké rady ako to zmierniť? Ďakujem
Zdravím.
Aj tu vie niekto poradiť, či?
Ako čítam, niekto možno vie a napíše súkromnú správu?! To je o čom?!
Zdravím.
Aj tu vie niekto poradiť, či?
Ako čítam, niekto možno vie a napíše súkromnú správu?! To je o čom?!
@luko38 lebo ten niekto vam natara ake vitaminy vam pomozu a kupte si ich unich a bla bla. Klasika tie sukromne spravy, samy dealer
@luko38 lebo ten niekto vam natara ake vitaminy vam pomozu a kupte si ich unich a bla bla. Klasika tie sukromne spravy, samy dealer
@rastikovalucka Takže modrýkoník.sk je totálne o ničom stránka. Horšie je, že som už bol u všetkých doktorov a nič.

Aj mna by zaujímalo