Zvýšené hodnoty TSH štítnej žľazy
Ahojte, mali ste uz niekto z krvi zvýšene hodnoty TSH štitnu žlazu (5.7) a na Endokrinologii ste mali všetko v poriadku? Poprípade nejake doplnky na štítnu viete odporúčiť? Príznaky nemam žiadne. Mohli výsledky krvi ukázať zle kvôli častému fajčeniu a spánku len 2hodiny pred odbermi? Ďakujem za každu radu
Na endo robili odbery na autoimunitu a vysli OK? Ziadne protilatky? Ziadny zapal ŠŽ? Urcite sa odporuca selen, vitamin D a skus KELP - morske riasy.
@anonym_3f1868 vsetko v poriadku, len to tsh 5.7… urcite vyskusam
@anonym_3f1868 vsetko v poriadku, len to tsh 5.7… urcite vyskusam
@martinka911 ATG a aTPO robili? Kazdopadne, ak mas zvysene TSH, stitna zlaza zacina spomalovat, este mas asi dost fT4, ze telo zvlada, ale na hrane. Ja by som zvazila organicky viazany jod aspon a selen. Ak mas zvysene protilatky (to su tie ATG a aTPO), mohla by si skusit autoimunitny protokol v stravovani. Ale ja som to nedokazala. Len ja som mala zvysenu cinnost, opacny problem. Su na to rozne skupiby na FB. Ale nieco mi uz pride aj dost ujete, pre bezny zivot.

Na endo robili odbery na autoimunitu a vysli OK? Ziadne protilatky? Ziadny zapal ŠŽ? Urcite sa odporuca selen, vitamin D a skus KELP - morske riasy.