Zvýšenie dávky Setralinu: Budú opäť nežiaduce účinky?
Mesiac beriem antidepresíva setralin 50mg dnes som bola na kontrolu k psichatričke zvýšila mi dávku,ráno 50mg a po obede polovicu tabletki ,budem mať zase nežiaduce účinky ako na začiatku?
Ja som nemala, isla som z 50 rovno na 100 a potom 150, bolo mi lepsie
@anonym_a513a9 na začiatku som mala dva týždne nežiaduce účinky teraz je to už lepšie až na to že mám stále búšenie srdca,od zajtra mám zvišovať dávku tak sa toho bojím ,
nie sme veštci ani lekári
Nikto ti nevie povedať, ako bude reagovať tvoje telo. Niekto zvýšenie cíti a prežíva, niekto o tom vôbec nevie a ide si v pohode bez zmeny. Niekto ani nasádzanie AD necíti. Je to individuálne a uvidíš, ako sa budeš cítiť.
Mne to dala neurologicka len kvôli spanku. Ešte som nezačala. Tiež nam obavy. Pomohol niekomu pri zlom spánku?
Mne to dala neurologicka len kvôli spanku. Ešte som nezačala. Tiež nam obavy. Pomohol niekomu pri zlom spánku?
@anonym_2102df určite by som koli tomuto problému nezačala brat takéto lieky
@anonym_2102df určite by som koli tomuto problému nezačala brat takéto lieky
@anonym_a2ee9d ano, viem, aké su to lieky. Ale lieky na spanie nie sú riešenie. Ked nemôžeš zaspať 3 hodiny, potom sa budíš aj kazdu hodinu, je to nafigu. Mam neurologicky nalez, mozog sa nevie upokojiť, laicky povedané, takže preto. A nedostatok spánku spôsobuje demenciu. Teraz babo raď.
@anonym_a513a9 na začiatku som mala dva týždne nežiaduce účinky teraz je to už lepšie až na to že mám stále búšenie srdca,od zajtra mám zvišovať dávku tak sa toho bojím ,
@siska36 keby aj dáš si liek na ukludnenie.Z mojej skúsenosti nie, nič som necítila iba, že mi je lepšie Paretin
@siska36 keby aj dáš si liek na ukludnenie.Z mojej skúsenosti nie, nič som necítila iba, že mi je lepšie Paretin
@anonym_b4542f užívam ho už mesiac ale neviem no panicke ataki už nemám ale stále pociťujem úzkosť,asi mi preto navišila dávku alebo mi lieky ešte nazabrali?neviem už som s toho zúfalá
@anonym_b4542f užívam ho už mesiac ale neviem no panicke ataki už nemám ale stále pociťujem úzkosť,asi mi preto navišila dávku alebo mi lieky ešte nazabrali?neviem už som s toho zúfalá
@siska36 mesiac je krátko.Po 3-4 m sa uvidí či zaberá.Zlepsenie už vidíš, tak treba byť trpezlivá.
Nesmieš sa báť zvýšenia, lebo keď budeš v strese bude to horšie.Ked sa cítiš úzkostné daj si raz denne podľa potreby liek na ukludnenie.

Ja som nemala, isla som z 50 rovno na 100 a potom 150, bolo mi lepsie