Zvýšený prolaktín, máte s tým skúsenosti?
Má s tým niekto skúsenosti? Ako ste to riešili?
@tajik ja som brala medicriptine neskor norprolac mesiace, dost mi bolo zle z tych liekov. az potom som nasla Mastodynon kvapky. citala som diskusie, ze zenam s rovnakym problemom pomohli kvapky. a fakt!!! za mesiac uzivania som mala ok prolaktin. Je to inac homeopatikum, a ja nikdy som neverila, ze prave homeo mi pomoze 🙂 vtedy sme sa snazili o baby a pravr kvoli prolaktinu nam nedarilo. keby som nasla skor, by sme nemuseli cakat 2 roky, kym sa mi podarilo otehotniet. Ked chces este nieco vediet, kludne mi napis 🙂
@tajik ahoj, mam rovnaky problem. Predpisali mi parlodel a beriem kazdy den pol tablety ... zatial polroka tak uvidime
dlho som to neriesila, nepravidelna ms mi nevadila a z liekov, ktore som mala predpisane (parlodell a norprolac) mi bolo zle. Zacala som to riesit az neskor. Brala som norprolac (po case som ho aj lepsie znasala) a v priebehu mesiaca sa mi cyklus upravil a aj hodnoty prolaktinu boli v poriadku.

Skús sa popýtať na Vitex jahňací. Ja som ho užívala kvôli inému problému a údajne by mal znižovať hladinu prolaktínu.