3. dávka a posunutie menštruácie
Dobré ráno, včera som mala dostať ms , málokrát mi príde načas ,, len vo štvrtok som bola na tretej dávke, myslíte že by mi to mohlo posunuť cyklus, keď som sa bola očkovať ?
Tak keď ti málokedy príde na čas, prečo by práve tento cyklus mal súvisieť a ockovanim? 😀
Mne vždy chodí presne a zrovna minulý mesiac chvíľu meškal... Netuším prečo 🤷🏼♀️ Očkovať som sa nebola, takže sa nemám na co vyhovorit 😀 proste raz za čas sa to vplyvom rôznych okolností stane a keď píšeš, že u teba je to norma, tak to nemá s ockovanim uz nic spoločné (predpokladám, ze sa neockujes kazdy mesiac).
Mimochodom, odhliadnuc od ockovania, riešila by som s gyn ten nepravidelný cyklus.
Moja skúsenosť je že ako náhle som si dala 1 dávku tak mi už neprišla, potom druhu a meškala mi celkovo 1 mesiac. Možno to rozhadze na nejakú dobu cyklus.
Ďakujem , za odpovede ,, viem že nwmusí to byť očkovaním , len som čitala že pfizer to uvádza ako možný vedľajší učinok,, tak len či sa to nejakej z Vás stalo 🙂
Mne sa to stalo. Chodia mi presne. Ráno v deň 2.dávky mi začali trošku sa rozbiehať ale na obed po očkovaní bol koniec a rozbehlo sa to až o 3 dni
Ja som den po tretej davke dostala menzes o 10 dni skor zase. Inak mam pravidelny cyklus.
Ano mne sa to stalo.Mavala som presne ale po 3 ockov.mi meskal 24 dni a potom dalsi x 7 dni..Celkovo sa to uvadza ze sa to moze stat a do 3 mesiacov sa to upravi..pisala to aj tu dr .gyn na koniku..

Nemusí to byť očkovaním. Nešla si na to očkovanie v strese? Neuzivala si nejaké antibiotiká, celkovo nie si v strese? Tam môže byť mnoho iných faktorov