icon

3 dni mám výtok

dea663
8. sep 2021

Ahojte baby ja som s toho už chora bola som aj u ženskej pred ms lebo som mala 2tyzdne v kuse hnedy alebo bledoružovy vytok odpoved som dostala ze je vsetko ok a tehotna tiež nie som ked som jej povedala že ma pobolievaju vaječniky po sone skonštatovala že to je pred ms normalne .. to som bola asi tyzden dozadu ked som este špinila dnes som mala dostat a nič už zas len biely vytok už dobre 3dni taky ani husty ani riedky už mam važne obavy pretože mam pocot že co raz mi meškaju tak je to horšie a ked mi naveľa pridu tak su take že aby sa nepovedalo ale vraj je vsetko ok ? Čo by ste mi odporučili okrem zmeny lekara to uz mam ze jasne ale take babske rady ako trosku ten organizmus preliečit alebo tak :( Dakujem

panelacikova
8. sep 2021

koľko máš rokov?

anjelicek26
8. sep 2021

Spinenie dva tyzdne podla mna je fakt vsetko, len nie "normalne" a bolesti dlhodobo proste tiez nie... rovnako to, ze mas menstruaciu strasne slabucku, ked dorazi...mozem ti napisat len za seba - mam prave za sebou dva tyzdne antibiotik a silny zapal maternice, slaba menstruacia a bolesti podbruska, to bolo to jedine, co bolo "inak", ku koncu ano, uz nabehla aj horucka... nenechaj to zajst tak daleko, ak ti gynekolog nepomohol (a nevies akutne zohnat ineho) zbehni na crp obvodnej, pomoze, ak to bude zvysene, dostanes antibiotika, neodkladaj to. Toto je jeden s tych tichych zapalov, ktore mozes mat v tele cele mesiace, kym sa prejavi ako urgent bolestivy... Ziadne babske rady bez krvneho obrazu...tam musis proste zajst a dufam, ze aspon obvodnu mas normalnu.

dea663
autor
8. sep 2021

@anjelicek26 dakujem zajdem hned zajtra a uvidim

dea663
autor
8. sep 2021
panelacikova
8. sep 2021

@anjelicek26 preto sa jej pýtam, koľko má rokov... či sa "nehlási" prechod. ja mám podobné problémy už 2 roky. môj gynekológ robil už 2x rôzne odbery, hormonálny profil, sono, všetko.... všetko bolo OK. ešte som zašla aj ku "konkurencii", rovnako nezistili nič... čiže som sa uspokojila s tým, že som OK, akurát som už stará 😀 ale ak má baba do 40, tak to asi nebude OK...

panelacikova
8. sep 2021

@dea663 aha, prepáč, písali sme asi v rovnakom čase... tak v tomto útlom veku asi zmeň gynekológa... nech ťa poriadne vyšetria. ale pre ukľudnenie...pokojne môže ísť o nejakú hormonálnu poruchu. čo ja spomínam, nikdy som nemala menzes nejak extra pravidelný a vždy som bojovala so špinením alebo že "nič" aj tri mesiace... paradoxne, na "staré kolená" - okolo 40 - sa mi to upravilo na 28 dní. akurát mávam mesiace (po vyšetreniach, ktoré dopadli negatívne, to zvaľujem na vek a blížiaci sa prechod), že občas od ovulácie po menzes špiním. potom sa to spustí, po ňom je to OK.... niekedy je to také aj tri mesiace po sebe, niekedy mám tri mesiace "pokoj". dvaja lekári nenašli nič. absolvovala som pritom 3 dôkladné vyšetrenia s odobratím vzoriek. nič... čiže možno nejaké hormóniky aj u teba hrajú tú zlú rolu.

dea663
autor
9. sep 2021

@anjelicek26 Ahoj tak dnes som bola po nocnej ale mam prist v pondelok z rannym močom tak ostava uz len cakat ale dnes som mala brutalnr krce reku ci sa rozbieha ci co a zatial furt nič 🙄 co sa tyka testovania tam pravdu povediac uz si nechcem robit plane nadeje :(