icon

Absolvovali ste odstránenie polypu na maternici?

katka2505
23. sep 2020

Ahojte baby.Dnes som bola u doktora na preventívke a povedal,že mám na maternici dosť veľký prekrvený polyp a musí ísť von.Už mi dal aj termín na 26.10.Povedal,že samotný zákrok trvá cca 10 minút,ale vyžaduje si uspatie a musím si urobiť predoperačné vyšetrenia.Chcem sa spýtať,tých ktoré majú zákrok za sebou,bolo to bolestivé po vybratí?Vyžadoval sa nejaký oddychový režim?Vraj ešte v ten deň púšťajú domov po prebratí z narkózy.Mali ste pokoj alebo polyp opäť narástol?

Strana
z2
vamajka
17. dec 2020

@katka2505
@petkasaurus
@sulky dakujem dievcata ja som dostala v termine, len inokedy mam za 3-4dni pokoj a teraz krvacam uz tyzden

katusskaa
27. jún 2021

ahojte, som 5ty den po hysteroskopii kvoli polypom v maternici. menzes som na doporucenie lekara posuvala hormonmi. po zakroku som slabo krvacala len v ten den, stvrtok vobec nic. od piatka znova krvacam, pride mi to ako menzes... co by aj sedelo s vysadenim tych liekov, posledny som brala v utorok vecer. moze sa to stat? kedze sa robil kyret? ze napriek tomu dojde menstruacia?

katka2505
autor
27. jún 2021

@katusskaa
Ja som napr.bola na zákroku v pondelok a o týždeň v utorok som dostala menzes (8.deň po zákroku). Bolo to dokonca ešte o 4 dni skôr ako som podľa cyklu mala dostať a to mávam presný na deň. Ďalší mesiac sa mi to už zase upravilo

katusskaa
27. jún 2021

@katka2505 vobec ma neinformovali, co po takom zakroku cakat. bola som na jednodnovke, bez problemov, pre nich rutina...este som sa pytala sestry, ci pride za mnou lekar ma informovat, ze nie.

katka2505
autor
27. jún 2021

@katusskaa
Ja tak isto, tiež jednodňová. Robili ma ráno okolo 8:30 h.a okolo 10-tej som už cestovala domov. Povedali mi len, že môžem slabo krvácať (špinila som asi 2 dní), že sa mám mesiac len sprchovať, nie kúpať, nemať styk a že mi môže aj mesiac meškať menzes, kým sa telo dá dokopy, nech sa nezľaknem. A že po 1.menzes kontrola u gynekológa, pokiaľ nebudú žiadne problémy. Preto ma prekvapilo, keď som mala menzes ešte o pár dní skôr ako som mala dostať.

iniska
5. jan 2022

@katka2505 ahoj prosím po tomto zákroku kedy môže byť pohlavný styk pýtala si sa Dr na to vďaka 🙊
@sulky

katka2505
autor
5. jan 2022

@iniska
Po prvej menštruácii

moco
16. júl 2023

Ahojte aj ja ma Polyp operacia bude 21.07.2023 meň povedali že 1 deň musim by nemocnici

zuzzzka21
28. júl 2023

Dobrý deň čiže je úplne normálne, že prvý menzes po odstránení polypu bude extrémne silný?

zuzzzka21
28. júl 2023

@gaaaa
Dobrý deň, čiže je úplne normálne, že ten prvý menzes po odstránení polypu bude extrémne silný?

gaaaa
28. júl 2023

@zuzzzka21 Dobrý večer. Ja som mala silnejší,ale u každého je to individuálne. Kamoška mala v pohode vôbec nemala silný.

lucia1536
24. sep 2023

@tenerifka kde vam to prosim vas robili len v lokalnej anesteze?

tenerifka
24. sep 2023

@lucia1536 ja nikde nepisem, ze to mne robili, ja pisem, ze je tam ta moznost

Strana
z2