Absolvovali ste odstránenie polypu na maternici?
Ahojte baby.Dnes som bola u doktora na preventívke a povedal,že mám na maternici dosť veľký prekrvený polyp a musí ísť von.Už mi dal aj termín na 26.10.Povedal,že samotný zákrok trvá cca 10 minút,ale vyžaduje si uspatie a musím si urobiť predoperačné vyšetrenia.Chcem sa spýtať,tých ktoré majú zákrok za sebou,bolo to bolestivé po vybratí?Vyžadoval sa nejaký oddychový režim?Vraj ešte v ten deň púšťajú domov po prebratí z narkózy.Mali ste pokoj alebo polyp opäť narástol?
ahojte, som 5ty den po hysteroskopii kvoli polypom v maternici. menzes som na doporucenie lekara posuvala hormonmi. po zakroku som slabo krvacala len v ten den, stvrtok vobec nic. od piatka znova krvacam, pride mi to ako menzes... co by aj sedelo s vysadenim tych liekov, posledny som brala v utorok vecer. moze sa to stat? kedze sa robil kyret? ze napriek tomu dojde menstruacia?
@katusskaa
Ja tak isto, tiež jednodňová. Robili ma ráno okolo 8:30 h.a okolo 10-tej som už cestovala domov. Povedali mi len, že môžem slabo krvácať (špinila som asi 2 dní), že sa mám mesiac len sprchovať, nie kúpať, nemať styk a že mi môže aj mesiac meškať menzes, kým sa telo dá dokopy, nech sa nezľaknem. A že po 1.menzes kontrola u gynekológa, pokiaľ nebudú žiadne problémy. Preto ma prekvapilo, keď som mala menzes ešte o pár dní skôr ako som mala dostať.
Ahojte aj ja ma Polyp operacia bude 21.07.2023 meň povedali že 1 deň musim by nemocnici
Dobrý deň čiže je úplne normálne, že prvý menzes po odstránení polypu bude extrémne silný?

@katka2505
@petkasaurus
@sulky dakujem dievcata ja som dostala v termine, len inokedy mam za 3-4dni pokoj a teraz krvacam uz tyzden