icon

Aj vy ste hrozne unavené deň po ovulácii?

14. sep 2021

Pekny dnik. Chcela by som sa opytat ci aj vy ste do ovulacie plne energie, a po prebehnutej ovulacii vam klesne energia a prichadza strasna unava pocas dna. U mna je to dnes 15 den cyklu, vacsinou len 1 den je takyto, ze som jak mechom uderena a unavena. Cim to je sposobene? Moze byt ta unava znakom este len prebiehajucej ovulacie alebo tesne pred ovu alebo hned po? Ako to mate ak to mate 😄 ja to u seba sledujem uz mesiace, co sa snazime. HP mam OK.

andrea_prestastna
•
14. sep 2021

Nie niesom , nesledujem sa tak

autor
•
14. sep 2021

@andrea_prestastna tak ja sa tiez nesledujem, je to fakt. Mam den dovolenku a chcela som ho vyuzit na kopec veci, ale ako kazdy mesiac aj tento, som odpalena, unavena. Skratka bez energie. Zajtra bude lepsie 🙂

domka222
•
14. sep 2021

Tiež sa nesleduješ a sleduješ to u seba už mesiace ako sa snažíte? Tak potom ako? 🤔

autor
•
14. sep 2021

@domka222 ked sa to opakuje kazdy mesiac a je to mega citelne, ako to mam prehliadnut?

domka222
•
14. sep 2021

Čiže sa sleduješ. Lebo vieš kedy sa presne tento stav počas cyklu opakuje.

autor
•
14. sep 2021

@domka222 tak sa sledujem. Nijak mi tento prispevok nepomohol, hladam skusenosti ci to maju aj ine zeny.

diewcatqoo
•
14. sep 2021

Som unavena stale, aj po ovulacii, aj pred ovulaciou, aj pocas menzesu 🙂 nebadam na sebe, ze by som bola den po ovulacii inak unavena.

vulka
•
14. sep 2021

Ja už mám rodinu, domácnosť, zamestnanie, záhradu,...., takže takéto drobnosti nesledujem a ani neriešim 🙂

rosalie1411
•
14. sep 2021

Autorka, aj ja to mam tak isto. A ci sa sleduješ alebo nie, veď to sa ani človek nemusí extra sledovať a pokiaľ ma pravidelný cyklus, resp. Plodný hlien, tak to jednoducho zaregistruje.. 😊

autor
•
14. sep 2021

@rosalie1411 vies aj urcit ci ta unava je v den ovu alebo uz po nej? Dnes mi skoncil plodny hlien. Ovu testy nerobim uz.

martaturi
•
14. sep 2021

Možno niečo z toho bude na teba sedieť 😄 mne to poslala kamarátka keď som sa jej žalovala, že som v čase ovulácie depresívna 🤷‍♀️😂 čiže úplne mimo tabuľky

luccija
•
14. sep 2021

Je to normálne prudko klesnú hormóny ja som taká od ovu po menzes vlastne mi je dobre plna energie pár dní z mesiaca:(a deň dva pred menzesom úplne zle

patus_2
•
14. sep 2021

Tak ja ani ovuláciu nemusím sledovať, presne viem kedy ju mám. Bolí ma vtedy brucho, občas mám aj tráviace problémy. Aj unavená som potom z tej bolesti.